NYTÅRS-QUIZ – Sæt kryds: Hvilke af disse  10  ting kommer til at ske i 2022?

Foto: Tadeusz Hynek

Sæt kryds. Hvilke af disse  10  ting kommer til at ske i 2022?

 

A. Én journalist – bare 1 – stiller indtrængende migranter spørgsmålet om deres moralske ret til at mase sig illegalt ind på andre nationers territorium.

 

B. Vi får statistikker, der opdeler indbyggere fra ikke vestlige lande i  folk med flygtningebaggrund (god grund til at opholde sig udenfor eget land) og i gæstearbejdergruppen ( ingen grund til at være her ved arbejdsløshed).

 

C. Der kommer en me-too sag mod Kristian Thulesen Dahl.

 

D. TV avisen vil begynde at sende de nyheder fra den store verden, som vi andre længe har måttet opsøge i fremmede landes aviser; i stedet for at bruge 1/3 af udsendelsen på at gætte på, hvad der mon siges i det kommende pressemøde, en anden 1/3 af udsendelsen på at kommentere, hvad der blev sagt på sidste pressemøde, og 1/3 på at fortælle, hvad der orienteres om i  “Sporten”  om lidt.

 

F. Bo Ulidelig vil endelig indrømme sin eklatante fejlvurdering, som ansat i Udenrigsministeriet uden basisviden om muslimsk mentalitet, da han frarådede Anders Fog at holde et kaffemøde med 12 arabiske ambassadører. Fornærmelsen i afvisningen  medvirkede til Muhammedkrisen.

 

G. Der vil endelig blev sendt en TV serie med en indvandrerfamilie som omdrejningspunkt. Det er muligt at seerne vil have vanskeligt ved at holde de syv børn, der alle vil være Advokat, Læge eller Ingeniør (en ALI uddannelse) adskilt fra hinanden, men tiden er moden til  nydanskeres inklusion og anerkendelse i serie-universet, udtaler drama-chefen for DR.

 

H. Dronning Margrethe abdicerer pga. alder og vil hellige sig sin kunst. Kronprins Frederik overrrasker med sin meddelelse om at  “i et demokratisk samfund, er man ikke født til en position, man vælges efter merit ” .Prinsen indgår herefter i jobtilbud i et pilot-projekt i  Dansk Herremoderåd  “Bedre holdning i habitten” med henblik på fastansættelse senere.

 

I. Redaktøren af netmediet Snaphanen.dk, der desuden er svenskernes bedste kanal til reel information om tilstanden i deres land, tildeles Fonsmarks prisen af det Berlingske Hus som bedste borgerlige analytiker.

 

J. Politikerne i Folketinget indser endelig at det er bedre at sætte forskere og pædagogisk kyndige forskere og folk med praksiserfaring til at lave folkeskolereform end politikere uden fagkundskab.

 

K. Danmarks statistisk vil vise os nogle nye statistikker. Det er almen viden at biliotekarer, lærere, politibetjente og sygeplejersker (trods deres påstand om underbetaling)  tjener nogenlunde det samme. Nu vil man analysere om sygeplejerskernes børn er sundere, om betjentenes børn er mindre kriminelle; samt om bibliotekarernes & lærernes børn vælger og fuldfører mere boglige uddannelser. Det vil i så fald skyde en hvid pil i argumentet om socialklasse og uddannelsesvalg. Samtidig vil Danmarks Statistik undersøge udfra navne fx Kirsten, Torben, Natasha, René hvor mange  af disse, der nogensinde har siddet i spjældet. Der er dog allerede fra woke side kommet protester mod sidstnævnte undersøgelse.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…