Politiets færdselskontrol standsede en bil – så røg der pludselig noget ud af bilens vindue, som fik betjentene til at spærre øjnene op

Sidste fredag lavede Østjyllands Politi endnu en færdselskontrol i det vestlige Aarhus, i tidsrummet fra kl. 17 til midnat. Det kom der som så ofte nogle bizarre oplevelser ud af. En meget stor del drejer sig om ikke-vestlige indvandrere, men der er også andre.

 

Det gælder således en 41-årig ukrainsk lastbilchauffør, der blev standset på E45 ved Aarhus Vest. Han viste sig at have en solid promille på 1,5, men det havde han en fin forklaring på:

 

Han kunne fortælle betjentene, at han havde tandpine og var startet på en alternativ smertebehandling! Tilsyneladende bestod denne ’alternative behandling’ slet og ret i, at han havde drukket en masse sprut.

 

Sjovt nok købte betjentene ikke ukrainerens forklaring. Han fik en straksafgørelse i form af en bøde på 3.000 kr. og en betinget frakendelse af førerretten i Danmark.

 

Betjentene spærrede øjnene op

En 21-årig vanvidsbilist kørte 77 km/t, hvor han højst måtte køre 50 km/t. Politiet gjorde tegn til, at den skulle standse.

 

Det lignede en ren rutinesag, men så skete der noget, der fik betjentene til at spærre øjnene op.

 

Da bilen bremsede op, røg der pludselig noget ud ad det ene vindue. Det viste sig at være en pose med narko!

 

Det reddede dog ikke chaufføren. Han havde nemlig allerede selv taget for sig af varerne, så han kørte i omtåget tilstand og blev taget for narkokørsel. For resten havde han fem sager kørende vedrørende klip i kørekortet.

 

En 20-årig ung mand fra det vestlige Aarhus blev taget i at køre 88 km/t i byzone. Han havde i forvejen syv klip og en narkokørsel på kontoen, så han fik inddraget førerretten på stedet.

 

Skyd på de ansvarlige politikere, ikke på politiet

Sådan bliver det ved i én uendelighed. De er komplet ligeglade med myndighederne. De er komplet ligeglade med deres medmennesker i trafikken. De er komplet ligeglade med straffe.

 

De kører bare, som det passer dem, og det bliver de ved med. Politiet skal roses for sin indsats, for der skal naturligvis slås ned på disse typer, ellers ville retsbevidstheden gå i opløsning.

 

Men man kan ikke forlange, at færdselspolitiet skal løse de enorme problemer, som er blevet skabt af hovedløse politikeres udlændingepolitik.

 

Det er ikke betjentene i det vestlige Aarhus, der skal klandres. Det er Marianne Jelved, Margrethe Vestager, Poul Schlüter, Uffe Ellemann, Poul Nyrup, Mogens Lykketoft – og hvad de ellers hedder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…