20-årig blev offer for en gruppe “unge mænd” i sort BMW – han kæmper for sit liv, de stak bare af

Sydøstjyllands Politi modtog i dag ved ca. 16.25 tiden en anmeldelse om et færdselsuheld på Nørretorv i Horsens. Vidner oplyste, at en BMW var kørt galt i en eneulykke og flere yngre mænd var flygtet fra uheldsstedet.

 

Kort tid efter modtog Sydøstjyllands Politi endnu en anmeldelse – denne gang fra vidner, der tidligere havde set en ung mand blive udsat for grov vold i Sølvgade. Det blev i forbindelse med anmeldelsen oplyst, at ofret først havde været i samtale med de senere gerningsmænd på stedet og at de formodentlig tre – fire gerningsmænd var kørt fra stedet i en BMW efter voldsudøvelsen.

 

Natten til onsdag anholdt politiet to mænd

Opdateret 10.45 …

Det er lykkedes for Sydøstjyllands Politi efter en kort, men intens efterforskning, at identificere og anholde de 2 formodede gerningsmænd. Der ledes lige nu efter yderligere to. Det 20 årige voldsoffer er fortsat i kritisk tilstand.

 

De anholdte er en 21 årig og en 29 årige mand, begge fra Vejle. De blev i nat ca. kl. 01.00 og 02.50 anholdt i Vejle og sigtet i sagen. De fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Horsens i dag kl. 12.15 og vil blive begæret varetægtsfængslede. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret.

Sigtelsen i sagen omhandler grov vold og frihedsberøvelse, idet gerningsmændene, da de kørte fra Sølvgade i Horsens, hvor volden blev udøvet, placerede den 20 årige mand i varerummet af den BMW, som de kort tid efter forulykkede i på Nørretorv i Horsens.

Yderligere to formodede gerningsmænd er identificerede og Sydøstjyllands Politi leder lige nu efter dem. Når de bliver anholdt vil de, som deres medgerningsmænd, blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør indenfor 24 timer fra anholdelsen.

Efterforskningen efter gårsdagens grove vold mod en 20 årig mand fra Horsens ledte ret hurtigt Sydøstjyllands Politi på sporet af de fire formodede gerningsmænd, bl.a. idet de har relation til den BMW, i hvilken de kørte galt efter voldsudøvelsen. De fire har i øvrigt relation til hinanden.

Da identifikationen var på plads, fortsatte efterforskningen med fysisk at finde de fire yngre mænd. Denne del forsætter som nævnt for de sidste tos vedkommende, en mand på 21 år og én på 24 år, begge ligeledes fra Vejle.

Motivet til hændelsen og udøvelsen af den grove vold er endnu ikke endeligt klarlagt.

I grundlovsforhøret fremstilles endvidere en kvinde på 28 år, også fra Vejle. Hun sigtes for at have hjulpet gerningsmændene på flugt, idet hun hentede dem i bil i Horsens efter voldudøvelsen.

Af hensyn til det kommende grundlovsforhør og den videre efterforskning har Sydøstjyllands Politi aktuelt ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…