Seks kriminelle arabere udnyttede det danske asylsystem på det groveste

Modelfoto

Seks unge mænd fra Marokko og Tunesien på mellem 17 og 19 år kom til Danmark sidste år. De søgte asyl. Men de var absolut ikke forfulgte stakler.

 

Trods deres unge alder ‘takkede’ de Danmark for at modtage dem ved at gennemføre en stribe brutale tyverier og røverier.

 

De er nu dømt for 38 forhold – især tricktyveri og røveri. 38 forhold! Hvilken berigelse af vores samfund.

 

De mange tyverier og røverier fandt sted sidste sommer, hvor gruppen af unge i de fleste tilfælde afledte deres ofres opmærksomhed ved at danse tæt ved dem. Mens offeret var uopmærksomt, stjal gruppen deres smykker, telefoner eller punge.

 

Mandag blev de seks unge mænd i Københavns Byret kendt skyldige i sammenlagt 38 forhold, som de i forskellige konstellationer har stået bag. De kriminelle handlinger er som oftest blev begået i Indre By, på Nørrebro og på Hellerup Station.

 

I flere af forholdene var der rejst tiltale for røveri, da anklagemyndigheden vurderede, at der i disse forhold blev udøvet vold i form af slag eller fremsat trusler om vold. Også det blev de seks fundet skyldige i.

 

Et hav af forbrydelser

Alle seks har været varetægtsfængslet siden juli 2020, to af dem i surrogat på en ungdomsinstitution fordi de er under 18 år.

 

»De 38 forhold blev begået på lidt mere end 14 dage, og det er rigtig mange sager, som vi nu har rettens ord for, at de seks personer samlet har på samvittigheden. Derfor er jeg godt tilfreds med de domme, som retten i dag er nået frem til,« siger anklagerfuldmægtig Sofie-Amalie Brandi.

 

De seks unge såkaldte dansetyve blev idømt mellem seks mdr. fængsel og to år og seks mdr. fængsel. Desuden blev de udvist.

 

Indrejseforbuddene spænder fra mellem seks år og til udvisning for bestandigt.

 

Så der er dømt afdansningsbal for dansetyvene. Det må man da i hvert fald håbe.

 

Kilde: Københavns Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…