Nu sættes den livstidsdømte morder Peter Madsen i forbindelse med drabet på Emilie Meng – afslørende spor i en varebil

Emilie Meng

Hun nåede ikke at blive 18 år.

 

Blot en måned før sin 18-års fødselsdag forsvandt Emilie Meng sporløst.

 

Hun var sidst blevet set på Korsør Station klokken fire om morgenen søndag den 10. juli 2016 efter en bytur sammen med en veninde.

 

Et halvt år senere blev Emilie Meng den 24. december 2016 fundet dræbt. Liget af hende lå i Regnemarks Bakker ved Borup, hvor en hundelufter fandt hende.

 

Nu sættes Peter Madsen i forbindelse med drabet

På trods af gentagne forsøg på at revurdere efterforskningen, er det hidtil ikke lykkedes for politiet at opklare det brutale drab.

 

Men nu seks år senere er der måske en opklaring på vej.

 

I en TV-dokumenter, ”Nogen ved noget om Emilie Meng”, på Discovery+ har de to BT-journalister, Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen, fundet afgørende spor, der retter søgelyset mod Peter Madsen.

 

Det skriver Discovery+ i en pressemeddelelse.

 

Blodspor i en hvid varevogn leaset af Peter Madsen

Ifølge udsendelsen, hvor første afsnit kommer i aften, er der en række faktorer i sagen, der involverer Peter Madsen.

 

Et vidne, som har afsonet i fængslet i Herstedvester sammen med Peter Madsen, har fortalt de to journalister, at Peter Madsen har talt om, at det var ham, der myrdede Emilie Meng.

 

En mistænkelig hvid varevogn, der er blevet set ved Korsør Station på tidspunktet for Emile Mengs forsvinden og senere i Regnemarks Bakker, har haft en fremtrædende rolle i efterforskningen.

 

I den forbindelse finder journalisterne frem til en hvid varevogn af mærket Opel Vivaro, der i sin blev leaset af Raketmadsens Laboratorium.

 

Med hjælp fra en tidligere svensk kriminaltekniker får de undersøgt varevognen med et blod-detektionsmiddel, som viser blodstænk på varevognens vægge og hjulkasser.

 

Endelig viser det sig, at Peter Madsen havde en skurvogn stående cirka femten kilometer fra det sted, hvor liget af Emilie Meng blev fundet.

 

Kun indicier – men politiet har tidligere haft Madsen i søgelyset

Indtil videre er der dog kun tale om indicier.

 

Således understreger Dscovery+ i pressemeddelelsen, at undersøgelsen ikke viser, om der er tale om blod fra Emilie Meng, eller om blod fra en forbrydelse i det hele taget.

 

Varevognen undersøges i øjeblikket af teknikere fra Københavns politi, som under efterforskningen af drabet på den svenske journalist Kim Wall oplyste, at de også mistænkte Peter Madsen for andre drab.

 

Myrdede den svensk journalist Kim Wall

Torsdag den 10. august 2017 sejlede den svenske Journalist Kim Wall ud fra Refshaleøen med ubådskaptajn Peter Madsen ved roret i hans hjemmebyggede ubåd UC3 Nautilus.

 

Hvad der skulle have været en spændende tur og en stor oplevelse for den 30-årige journalist endte i et mareridt af vold og drab.

 

Hendes parterede lig blev ved hjælp af blandt andet svenske lighunde fundet spredt i Øresund.

 

Mandag den 21. august blev Peter Madsen anholdt og sigtet for drab på den svenske journalist og efterfølgende idømt livsvarigt fængsel ved både Københavns Byret, Østre landsret og Højesteret.

 

Under behandlingen af sagen i Østre Landsret den 26. september 2018 udtalte anklager Kristian Kirk til DR-nyhederne, at han ikke kunne erindre en drabssag, hvor der havde været så mange skærpende omstændigheder på samme tid.

 

Han mindede retten om de dybe stiksår indvendigt i offeret, om de mindre læsioner på hendes krop, og at flere af stikkene blev påført, mens hun var i live.

 

Vil ikke oplyse om selve drabet på Emilie Meng

I Emilie Meng sagen har politiet ikke villet oplyse nogen om, hvordan den næsten 18-årige unge pige blev dræbt.

 

Udover, at det havde været meget voldsomt.

 

Læs meget mere her:

https://www.discoveryplus.dk/programmer/nogen-ved-noget-om-emilie-meng

 

https://www.bt.dk/krimi/journalister-finder-spor-af-blod-i-peter-madsens-gamle-varebil

 

https://denkorteavis.dk/2019/307802/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…