Så vildt lovløs er trafikken i det indvandrertætte Aarhus Vest – fem-seks forseelser i ét og samme minut på ét og samme sted

Lovløsheden hærger i det indvandrertætte Aarhus Vest. Det gælder i allerhøjeste grad også i trafikken, hvilket til overflod fremgår af politirapporterne fra Østjyllands Politi.

 

Tag bare en tilfældig dag, tirsdag i denne uge. Her lykkedes det for dybt asociale bilister at begå fem-seks lovbrud i ét og samme minut på ét og samme sted.

 

Det hele skete på Rydevænget tæt ved den indvandrertætte bebyggelse Herredsvang kl. 15.50 denne tirsdag.

 

En 19-årig kvindelig bilist blev påkørt af en bil, der overhalede indenom og så bankede ind i siden på hendes bil. Første ulovlighed.

 

Føreren af den bil, som kørte ind i bilen med den 19-årige kvinde, flygtede fra stedet. Anden ulovlighed.

 

Det viste sig efterfølgende, at den 19-årige kvinde ikke havde noget kørekort. Hun var altså ikke bare offer for ulovlig kørsel men også gerningskvinde. Tredje ulovlighed.

 

Derudover blev det afsløret at den unge kvinde var i besiddelse af en mindre mængde hash. Fjerde ulovlighed. Hun blev sigtet for både kørsel uden førerret og besiddelse af narkotika.

 

Den 19-årige ejer af den bil, som kvinden kørte i, blev sigtet for at have overladt førerretten til en person uden kørekort. Femte ulovlighed.

 

Måske kan man dertil lægge, at manden, der torpederede kvindens bil, kørte groft uopmærksomt. I så fald var det en sjette ulovlighed.

 

Bare på et enkelt minut, kl. 15.50, denne tilfældige tirsdag i Aarhus Vest.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…