Nyt skuddrab i København, denne gang i frisørsalon – uvist om det hænger sammen med skuddrabet på det indvandrertætte Nørrebro i går

Bandekrigene i det københavnske område raser i øjeblikket i stor stil.

 

Sent på eftermiddagen i går torsdag blev et 27-årigt bandemedlem dræbt af skud på Nørrebro.

 

I dag fredag eftermiddag brød skyderierne løs i Rødovre. Her er en person blevet dræbt, medens en anden er livsvarigt kvæstet. En femtenårig dreng blev ramt i hånden.

 

Den dræbte, en yngre mand, blev erklæret død på hospitalet. Politiet kender endnu ikke hans identitet.

 

I en pressemeddelelse skriver Københavns Vestegns Politi ved 18-tiden, at tilstanden hos den livsfarligt kvæstede nu er stabil.

 

Femtenårig dreng ramt i hånden

Skyderierne fandt ved middagstid sted i en frisørforretning på Islev Torv på Islevbrovej i Rødovre.

 

Et vidne fortæller til Rødovre Lokal Nyt, at:

 

”To maskerede mænd kom ind i butikken og skød mod ejeren samt en mand, der var sammen med frisøren. Manden blev ramt i halsen, mens frisøren blev skudt i maven. Det virkede til sat et meget målrettet skyderi.”

 

Vidnet, Michael Hauge, som driver Hauges Auto kun et stenkast fra frisørforretningen fortæller ligeledes, at den femtenårige dreng, der blev ramt i hånden, var hans kammerats søn.

 

Drengen sad i en stol i forretningen og ventede på, at det blev hans tur til at blive klippet, da han blev ramt af et vildfarent projektil. Han er nu udskrevet efter endt hospitalsbehandling.

 

Kilder siger til det lokale medie, at der var tale om hævn for skyderriet på Nørrebrogade i går.

 

Omfattende efterforskning – politiet hører gerne fra alle

Efter skudepisoden har vidner set to gerningsmænd i sort tøj løb væk mod syd ad Sommerfuglevej i retning mod Slotsherredsvej.

 

”Vi har iværksat en omfattende, og vi hører gerne fra alle, som før, under eller efter har bemærket noget i relation til episoden,” lyder opfordringen fra politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

 

Han tilføjer, at efterforskningen, som endnu er på et tidligt stadie, fortsætter og skal klarlægge hændelsesforløbet og motiverne bag.

 

Svensker involveret i torsdagens skyderier

I forbindelse med skyderierne på Nørrebro i går sent torsdag eftermiddag, hvor et 27-årigt bandemedlem blev dræbt, har Københavns Politi anholdt to mænd.

 

De er i dag fredag formiddag blevet fremstiller i grundlovsforhør ved Dommervagten i København og sigtet for drabet på den 27-årige.

 

De er henholdsvis 18 og 21 år gamle.

 

Manden, der er sigtet for at have affyret det dræbende skud, er svensktalende, skriver TV 2, medens danskeren kørte flugtbilen, som politiet senere fik stoppet, hvorefter anholdelserne fandt sted.

 

Begge blev varetægtsfængslet frem til 22. december.

 

Kilder til denne historie:

Diverse tweets fra Københavns Vestegns Politi

 

https://www.rnn.dk/2021/12/maskerede-maend-skoed-loes-hos-frisoer-14-aarig-skoleelev-ramt/

 

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-12-03-tre-personer-ramt-af-skud-i-roedovre-en-doed

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/status-efter-skud-i-roedovre/2021/12/03

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…