Muslimske optog kan snart blive hverdag på Vesterbro

Af Lars Vestergaard

Kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Dansk Folkeparti (nr. 2 på listen)

Kandidat til Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti (nr. 3 på listen)

 

Religiøse optog fra en anden verden bliver snart mere end hverdag! En hverdag de fleste trods alt stadigvæk IKKE forstår. Og måske ønsker vi heller ikke at forstå eller acceptere denne ideologi og deres religiøse optog? Det er ikke kun missionerende imamer, der med bønnekald fra højttalere prøver at lokke os til den mest barmhjertige og kærlige gud. De religiøse optog er blot endnu en del af den langsomme islamisering af det danske samfund. Og dine politikere accepterer det. Se video her:

BA8A8DD8-2C46-469D-8EC9-E4116A78E185 (1)

Det virker skræmmende, at det skal fylde så meget. En streng ideologi til underkastelse og undertrykkelse. Hvor mange kvinder kan du tælle i optoget? Hvor meget mere vil du ha’ af det samme?

 

Socialdemokratiet har lige inviteret: Er det ikke op til 1.000 nye muslimer fra Afghanistan? I Afghanistan bekender 99% af befolkningen sig til islam og sharia. Hvordan mon det skal gå? Er det klogt at invitere dem til Danmark? Og derudover kommer der også fra Syrien en flok forhærdede kvinder med svigtede børn til Danmark. De forlod Danmark for det evigt skønne kalifat. Vil de så også have et kalifat her i Danmark?

 

Hvad har Mette F. lovet de nye flygtninge og borgere fra Afghanistan og måske endda oic.oci.org = Organisation of Islamic Countries? Danmarks ambassadør til Saudi-Arabien har lige holdt et møde med OIC.OCI, hvor de diskuterede fælles interesser. Hvad læste du lige? NEJ – Danmark har INGEN fælles interesser med sammenslutningen af islamiske lande, som i overhovedet ikke!

 

Alt dette foregår på Vesterbro i dag. Det foregår i dine nabolande. Det er en ideologisk bevægelse og et eksperiment, du IKKE kan gøre om. Hvor meget mere vil du tåle? Hvad venter du på? Stem rigtigt til kommunalvalget og regionsvalget! Valget er dit den 16. november 2021.

BA8A8DD8-2C46-469D-8EC9-E4116A78E185 (1)

https://www.oic-oci.org/topic/?t_id=30359&t_ref=19471&lan=en

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…