Mohammad anklaget for flere overfald – han mener, at ‘hvide mennesker er onde racister’

Foto: Politiet (via Fria Tider)

Mohammad, 23, er anklaget for at have angrebet et stort antal svenske kvinder. Svensk-somalierens forklaring på volden er, at “hvide mennesker er onde racister”. Men den 23-årige kan ikke udvises til Somalia. Det skriver Fria Tider

 

Den 22. juli i år var Pallas Gallery taget til centrum i den svenske by Borås for at købe en gave.

 

Da hun passerede en afrikaner ved en bænk ved rulletrapper, væltede han hende pludselig omkuld.

 

Det var somalieren, Mohammad, som derefter gik til angreb på flere andre svenske kvinder – men også flere mænd – i området, ifølge anklageskriftet.

 

Da politiet anholdt Mohammed, var han meget aggressiv og råbte “fandens racister”.

 

Da politiet spurgte ham, hvorfor han var så vred, råbte han bare sådan noget som “hvide mennesker er onde og racistiske”, ifølge politirapporten.

 

»Han råber og taler usammenhængende om Holocaust og om, hvordan hvide mennesker skal dø, og at han skal kneppe og dræbe hvide mennesker,« skriver en af ​​politifolkene, der var på stedet.

 

Et år tidligere, den 16. juli 2020, angreb Mohammed angiveligt to andre kvinder og sparkede dem.

 

Han beskyldes også for at have truet med at dræbe to kvindelige socialrådgivere, som han også beskylder for at være racister og nazister.

 

Under en afhøring har Mohammad meddelt, at han “ikke accepterer nogen anklager, og at alt skyldes racisme”, ifølge politiets forundersøgelsen.

 

Retssagen mod Mohammad blev afholdt, men der er endnu ikke afsagt dom.

 

Mohammad er svensk statsborger, og han kan derfor ikke udvises.

 

Det er journalisten Joakim Lamotte, der har fundet frem til, at Mohammad siden han blev svensk statsborger i 2015 er blevet dømt for flere sager om stofmisbrug, trusler mod en embedsmand og ulovlig kørsel.

 

“Jeg og mange andre undrer os nok over, hvorfor han har fået lov til at blive i Sverige efter sine første forbrydelser?” skriver Joakim Lamotte på Facebook.

 

Lamotte gennemgår i sit opslag hele sagen og slutter: Jeg undrer mig over, hvad dette er, hvis det ikke er racisme?

 

En afrikaners racisme mod svenskere…

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…