Islamisk jihad: Mohamed blev terrorturist – han havde glemt at tage sin medicin, sagde han

Foto: Politiet

De kulturradikale globalister bestræber sig på, at tegne et billede af, at islamisk jihad er terrorangreb som intet har med islam at gøre, og som er begået af enspændere som er mentalt syge.

 

I den bestræbelse går massemedierne forrest.

 

Det billede er forkert, men ikke fra ende til anden.

 

Den del, at det enspændere som har misforstået islam, er helt forkert.

 

Terrorangreb med rod i islamisk jihad, har alt med islam at gøre.

 

Men kunne de multikulturelle have ret i det med mental sygdom ?

 

Det påstår i hvert fald en muslim, der nu er arresteret for at planlægge terror. Han hedder Mohamed Fathy Suliman og er fra Gainesville i Florida. eu.gainesville.com

 

Påberåber sig sygdom

Suliman siger ; “at han har haft en bipolær forstyrrelse siden midten af 2006, og når han glemmer at tage sin medicin, så ændrer han opfattelse, og ændrer sig fra at være en moderat muslim til at være en salafistisk muslim”.

 

Uheldigvis så har han i ret så mange tilfælde, og ret lange perioder af gangen, glemt at tage sin medicin.

 

I 36 e-mails opfordrer han til jihad og retfærdiggør krigsførelse mod ikke-muslimer, og folk som har fornærmet muslimernes profet Muhammed.

 

Desuden har han forsøgt at sende penge til Islamisk Stat i Irak og Syrien, og i juni 2014 forsøgte Suliman at tilslutte sig Islamisk Stat.

 

Med 1000 US dollars på lommen rejste han til Istanbul i Tyrkiet, og havde booket et fly videre til Egypten.

 

Men flyet til Egypten var et dække.

 

I stedet tog han i Islabul et fly til den tyrkiske by Gaziantep som ligger tæt på den Syriske grænse, og hyrede der en buschauffør for 50 dollars, til ulovligt at køre sig over grænsen til Syrien, så han kunne tilslutte sig en kampgruppe.

 

Suliman sagde, at han ville mødes med medlemmer fra ISIS, Al-Nusrah Front, Jaish al-Islam og Jabhah Shamiya og først derefter beslutte hvilken gruppe han ville tilslutte sig.

 

Er man terrorturist, og ønsker man at slås for islam og kalifatet, så er der tilsyneladende frit valg og meget at vælge mellem. Det lyder nærmest som et rent tag-selv-bord.

 

Det var på den sidste del af rejsen, busturen, at han blev fanget og arresteret.

 

Nu er han sendt tilbage, og skal retsforfølges i USA.

 

Det er ganske jævnligt, og i ganske lange perioder, at Mohamed Fathy Suliman har glemt at tage sin medicin.

 

Det er både til at grine af og græde over

“Det er gennemsigtigt, latterligt og vildt sjovt i sig selv, hvis altså du har smag for absurd humor”, er Robert Spencers kommentar til denne historie, og tilføjer

 

“men endnu sjovere er det faktum, at myndighederne næsten helt sikkert vil tro ham, siden praktisk talt næsten al retshåndhævelse og efterretningsvirksomhed antager, at jihad aktivitet er en manifestation af mental sygdom”. jihadwatch.org

 

Man må medgive, at det er ret sjovt. Jihad er en meget stor og central del af islam. Alligevel så hævder myndighederne, at jihad intet har med islam at gøre, men udgår af psykisk sygdom.

 

Fornægtelsen – at jihad udgår fra psykisk sygdom og ikke islam – er også til at græde over, fordi det betyder, at farlige islamister hurtigt er på fri fod igen, efter et alt for kortvarigt behandlingsforløb.

 

“Det betyder, at Mohamed Fathy Suliman højest sandsynligvis vil være ude på Gainesville’s gader og stæder i løbet af ingen tid”, afslutter Robert Spencer bittert.

 

Steffen Wernberg-Møller

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…