’Herrefolket’ slår til igen – mellemøstlig mand knaldede knytnæve i ansigtet på sagesløs cyklist

Den Korte Avis har givet en række eksempler på, at mellemøstlige indvandrere har givet den som herrefolk over for sagesløse danskere.

 

Forleden kunne vi eksempelvis berette om en ung indvandrer, der ikke ville tåle, at han blev bedt om at tage høretelefoner på, så en hel bus ikke blev plaget af hans meget larmende musik.

 

Han knaldede en knytnæve i ansigtet på den formastelige dansker, der på denne måde tilsyneladende havde krænket hans ære, og truede ham sågar med en kniv.

 

Det skete i Aarhus. Søndag var den gal igen i samme by.

 

Følte sig ’krænket’ og knaldede en knytnæve i ansigtet på den anden

En 36-årig mand kom fredeligt cyklende ved Magasin, da en ung mand sprang ud foran ham og ”skubbede let til ham”, som det hedder i politiets døgnrapport. Det fik den 36-årige til at hoppe af cyklen og råbe ad manden.

 

Men han havde åbenbart ikke forstået, at han talte til ’herrefolket’. Derfor skulle han afstraffes, så han forstod, hvem der bestemte – selv om det altså var den anden, der fremprovokerede situationen.

 

Ifølge den 36-årige cyklist knaldede hans krænkede og aggressive modpart ham et par knytnæveslag på kæben. Helt i stil med den unge mand, der forleden terroriserede en bus med sin højlydte musik, og som følte sig krænket, da han blev bedt om at bruge høretelefoner.

 

Knytnæveslagene fik den 36-årige til at vælte om med sin cykel. Herefter stak gerningsmanden af sammen med 3-5 andre personer – det voldsparate ’herrefolk’ har det med at optræde i flok.

 

Offeret har beskrevet voldsmanden som 20-25 år og mellemøstlig af udseende.

 

Man viser danskerne, hvem der bestemmer

Selvfølgelig har der altid kunnet forekomme vold i hverdagen i det danske samfund. Men der er kommet et nyt mønster i meget af denne vold:

 

Ofte fremprovokerer gerningsmændene en situation, hvor de kan demonstrere, hvem der bestemmer. Og det er altså i mange tilfælde unge med indvandrerbaggrund.

 

Magt og ære i Mellemøsten – og danske politikeres svigt

Denne form for magtdemonstration spiller en central rolle i mellemøstlig voldskultur.

 

Her er fredelige argumenter og vilje til kompromis i lav kurs. Man skal vise, at man er den stærke. Det giver magt og ære. Og det er frem for alt magt og ære, det drejer sig om i den slags klan- og stammeprægede samfund.

 

Denne type adfærd kan ikke bruges til noget konstruktivt i et højt udviklet samfund som det danske. Men den kan ødelægge meget for de mennesker, der bliver ramt af voldskulturen i det daglige.

 

Det burde de politikere, der slog dørene op for mellemøstlig masseindvandring have vidst. Men de ville ikke vide det. De lukkede øjnene. Og nu skal fredelige danskere stå model til, at indvandrere giver den som herrefolk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…