Politiet opdagede en bil, hvor bagrudeviskeren kørte, selv om det ikke regnede – så skete der ellers i en fartnoget

Natten til onsdag kørte en politipatrulje fra Østjyllands Politi på Skanderborgvej i Aarhus. Betjentene blev opmærksomme på en forankørende bil, der havde bagrudeviskeren kørende, selv om det var tørvejr.

 

Det forekom betjentene lidt underligt, og de besluttede sig derfor til at kigge lidt nærmere på bil og fører. Forløbet er beskrevet i politirapporten.

 

Føreren af bilen blev bedt om at køre ind til siden. Han sagde straks til betjentene, at han ikke havde noget kørekort, og at han i øvrigt have stjålet bilen fra en kammerat, der ikke vidste, at han havde taget den.

 

Den 40-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for kørsel uden førerret samt brugstyveri af bil.

 

I forbindelse med visitationen af manden fandt betjentene så flere tusind kroner i hans bukselommer. De kontaktede derfor SKAT, der kunne fortælle, at manden skyldte en del penge til det offentlige. Størstedelen af de penge, han havde på sig, blev derfor beslaglagt.

 

Allerede her førte bagrudeviskeren, der kørte i tørvejr, en del med sig. Men det skulle blive værre endnu.

 

En verden af fordækte aktiviteter

Kort efter erkendte manden, at han for resten alligevel ikke havde stjålet bilen, men lånt den af sin kammerat. Kammeraten blev ringet op og bekræftede dette over for betjentene.

 

Løgnen om, at bilen var stjålet, var måske et forsøg på at holde kammeraten udenfor. Men det lykkedes altså ikke, og så blev den 39-årige kammerat sigtet for at låne sin bil ud til en person uden kørekort. Til gengæld blev den 40-årige mand løsladt igen.

 

Historien melder foreløbig ikke noget om, hvor de mange kontanter, som hans bukselommer var proppede med, kom fra, og hvad de skulle bruges til.

 

Men én ting synes sikker: De skulle i hvert fald ikke bruges til at betale SKAT og dermed bidrage til den fælles samfundskasse.

 

Sådan kan en bagrudevisker, der kører i tørvejr, pludselig oprulle en verden af fordækte aktiviteter, som den almindelige pligtopfyldende og samfundsansvarlige dansker ikke aner noget om.

 

Politirapporten oplyser ikke, hvilken baggrund den pågældende bilist har. Men læserne har jo lov at gætte.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…