Næsten halvdelen af alle dømte voldtægtsmænd er født i udlandet – myndighed mener, at det kan skyldes de svenske kvinders holdninger

Collage via Fria Tider

En 56-årig araber i Malmø er nu tiltalt for 27 sexforbrydelser, der er begået i Sverige, Tyskland og Syrien i 16 år. Anklagemyndigheden vil således sandsynligvis bryde optegnelser i dens omfang i antal lande og antal år. (Fria Tider)

 

Indvandrere er stærkt overrepræsentation i voldtægtsstatistikker.

 

Næsten halvdelen af ​​alle dømte voldtægtsmænd blev født i udlandet, og omkring 60 procent havde indvandrerbaggrund. Dette viser en ny omfattende svensk undersøgelse. Men forskerne kan ikke svare på, hvad overrepræsentationen skyldes. Det skriver SVT

 

– Vi har bevist, at der er en overrepræsentation af mennesker født i andre lande, når det gælder voldtægtsforbrydelser. Nu er der behov for mere forskning for at se, hvad der forårsager denne overrepræsentation kan skyldes, siger Ardavan Khoshnood, hovedforfatter bag undersøgelsen, til Expressen, ifølge SVT.

 

Undersøgelsen blev udført af forskere ved Lunds Universitet og offentliggjort i Forensic Sciences Research. Det har set nærmere på 3.039 personer, der er dømt for voldtægt i Sverige i perioden 2000–2015.

 

Det har kriminalitetsforebyggelsesrådet, Brå flere politisk korrekte forklaringer på.

 

Resultatet kan skyldes, at svenske kvinder er mere tilbøjelige til at anmelde indvandrere for voldtægt, end de er til at rapportere svenske mænd, fastslår kriminalitetsforebyggelsesrådet, Brå.

 

Tidligere på måneden kom Stina Holmberg ifølge SVT med en opsigtsvækkende udtalelse til Aftonbladet. Fria Tider

 

Hun sidder i Forskningsrådet i Brå, som er det kriminalitetsforebyggende Råd i Sverige.

 

Stina Holmberg mener, at kvinder har en højere tendens til at anmelde en voldtægt, hvis gerningsmanden er en indvandrer.

 

– Det kan være, at du er mere tilbøjelig til at rapportere noget, du er blevet udsat for, hvis forbrydelsen blev begået af nogen, du føler dig mere fremmed for, og som har lav social status, siger Holmberg til Aftonbladet ifølge SVT.

 

Holmberg siger imidlertid, at det er “tænkeligt”, at indvandrere begår flere voldtægter, fordi de har en anden kultur.

 

“Det kan hænge sådan sammen, at man er mere tilbøjelig til at anmelde noget, som man har været udsat for, hvis forbrydelsen begås af nogen, som man føler sig mere fremmede overfor, og som har lav social status”.

 

Den kraftige overrepræsentation af indvandrere som begår voldtægt, kan altså skyldes, at svenske kvinder i højere grad anmelder “fremmede” som ser lidt forhutlede ud.

 

Oversat til politisk korrekt lingo. Racisme.

 

Myndighederne i Sverige har i relation til “berigelsen” et forklaringsproblem, men dette her kan de ikke være bekendt.

 

Det ikke bare gør de voldtagne kvinder, hvis liv kan være ødelagt, til racister. Det gør også etnisk svenske mænd til voldtægtsmænd.

 

Ifølge Holmberg, så må de jo begå voldtægt i samme udstrækning, eller tilnærmelsesvis samme udstrækning, de bliver bare ikke anmeldt.

 

Fordi disse voldtægtsmænd føler kvinderne sig ikke så fremmede overfor.

 

Forklaringen holder på ingen måde vand, og hendes tænkning er afstumpet. Det er tankevækkende, at Stina Holmberg sidder centralt i Brå.

 

Måske man skal vende “skråen”.

 

Måske Stina Holmberg netop sidder der hvor hun sidder, fordi hun tænker sådan, og siger sådan noget?
Uanset hvor højt oppefra det kommer, så er det u-empatisk.

 

Desuden, så er det forkert.

 

Svenske kvinder er, ligesom andre kvinder, gennemgående meget korrekte og generelt mere venstreorienterede end mænd.

 

Når de voldtages af brune eller sorte mænd, anmelder de ofte ikke. Det vil jo være vand på de højreorienteredes mølle – i dette tilfælde Sverigedemokraternes.

 

Stina Holmberg nævner også lav IQ og kultur som mulig årsagsforklaring.

 

I Finland har en undersøgelse vist, at mænd fra Irak har 52,6 gange så høj tilbøjelighed til at begå voldtægt, sammenlignet med etnisk finske mænd.

 

Mænd fra Somalia ligger næsten lige så højt som de irakiske mænd, og deres gennemsnitlige IQ er på kun 68.
Dermed ligger det lige til højrebenet at kæde en sammenhæng i tilbøjelighed til at begå voldtægt, sammen med lav IQ. Men.

 

Der er da ikke relativt flere etnisk skandinaviske eller etnisk europæiske mænd på sinkestadiet som begår voldtægt.

 

Det efterlader kultur som årsagsforklaring.

 

Stina Holmbergs udtalelse har været så opsigtsvækkende, at også Robert Spencer har den med i Jihad Watch, og gæt engang.

Han har et bud på den kulturelle årsagsforklaring. Jihad Watch
Kultur som forklaring
“Stina Holmberg og hendes kollegaer ville utvivlsomt også syntes, at det er racistisk, bare at overveje, at islamisk lov og sædvane kunne have en medvirkende rolle i dette. De kunne aldrig drømme om at overveje denne slags beviser:
– en overlevende fra en muslimsk voldtægtsbande i England fortalte, at hendes voldtægtsmænd ville citere koranen for hende, og troede fuldt og fast på, at deres gerning retfærdiggøres i islam.
– muslimske migranter i Frankrig voldtog en pige og filmede det hele mens de lovpriste Allah og indhold fra koranen blev råbt højt.
– i Indien forærede den muslimske mand sin sexfange, som han voldtog om og om igen, en koran og et bedetæppe.
– et andet voldtægtsoffer som blev holdt fanget af Islamisk Stat husker : han fortalte mig, at ifølge islam, så har han lov til at voldtage en ikke troende. Han sagde, at han ved at voldtage mig, så kom han tættere på Allah. Han sagde, at det at voldtage mig, var hans bøn til Allah.
– en muslimsk mand kidnappede og voldtog en indisk hindu pige på 14 år, og tvang hende til at læse koranen og islamisk bøn.
Koranens lære er ; at vantro kvinder lovligt kan tages til brug til sex. Tilladelsen gives i 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 70:30 og kaldes fanger af højre hånd.
Koranen siger : “Oh Profet, fortæl dine koner og dine døtre og de troendes kvinder, at de skal dække sig til. Det passer sig bedst, at de kan kendes, så de ikke misbruges. Allah er tilgivende og barmhjertig”. (33:59)
Det betyder, at hvis kvinder ikke dækker sig til, så risikerer de at lide overlast (læs:voldtægt), og at denne overlast er retfærdiggjort”.
Nu forholder det sig sådan, ikke bare i Sverige, men i hele Europa, at antallet af voldtægter er steget i takt med antallet af mandlige muslimske flygtninge og migranter.
Antageligvis er sammenhængen lineær og direkte proportional.
Alligvel, så har en højtstående ansat centralt i Brå, oven i købet i forskningsrådet, den kyniske frækhed, at tilskrive den eksplosive stigning i voldtægter svenske kvinders racisme.
Det er ikke bare koldt og frækt. Det er også dumt.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…