Nu må alle former for Halal – certificering stoppe, efter det vi har set fra Nakskov

Vi skal havde stoppet dette vanvid, det er et søm til vores egen ligkiste.

 

 Det muslimske samfund, de griner, udnytter og ydmyger os i en grad, som må stoppe, vi skal ikke ligge under for det muslimske samfund.

 

Vi har aldrig her i Danmark fået en mærkning af Halal slagtet landsbrugs-produkter, en kæmpe fejl når man tænker på varedeklarationer der er lovpligtig på alle varer, men hvor Halal Certificering er undladt.

 

Og hvorfor er Halal certificering ikke på, det er et tydeligt bevis på, at vi lader os undertrykke af det muslimske samfund. En mærkning på alle vare vil samtidig være en stor fordel for alle, så kan man fravælge eller tilvælge vare som er Halal certificeseret efter ens overbevisning.

 

Mand fyret i Nakskov

Det eksempel vi har set fra Nakskov er jo grufuldt og handler om noget helt andet, som vi skal have stoppet.

 

Hvis ikke vi kan eksporterer til de muslimske lande uden at de varer vi eksporterer, er Halal Certificeret er det sådan det er, den eneste form for eksport der så vil eksistere, uden Halal certificering, som vi må påberåbe os, er eksport/hjemsendelse af de muslimer, som er kommet til vores land, og som ikke er Danske Statsborgere, de skal hjemsendes omgående til deres hjemlande. Vil den muslimske verden ikke købe vores vare, det må vi accepterer, men så skal vi også stoppe alt import af alle vare som ikke har varedeklarationer, om de er Halal certificeret.

 

Hvis de muslimske samfund sætter krav om det, vi har set fra Nakskov, vil vi om en generation være et undertrykt – ydmyget samfund,. Vi skylder vores børn og børnebørn at få stoppet dette vanvid, koste hvad det vil på vores eksport, og det skal gælder alle Danske produkter, det kan blive dyrt i første omgang, men på længer sigt vil det give Danmark en anerkendelse fra andre lande som så vil tilslutte sig vores holdning.

 

Vi skal ikke lade os ydmyge af en ondsindet religion, om at vores arbejdskraft, medarbejder ude på vores virksomheder som eksporterer til Mellemøsten, skal genfører et Halal kursus bebudet af en imam. Er vi blevet fuldstændig rablende gale, og penge fiksere, at vi ikke kan sige nej til sådan en ydmygelse, dejligt at se, at der var en der kunne, lad os give ham alt muligt støtte, at han har været med til få det frem i dagspressen, stor tak herfra til den forhenværende medarbejder på Alfa Laval i Nakskov

 

Hvis ikke vores fagforeninger kan sætte en stopper for dette vanvid, som jeg mener de har en forpligtigelse til grundet arbejdsmiljøet og arbejdsforhold, så vil jeg håbe at vores arbejdere vil lave en generalstrejke, på alle de virksomheder der er i berøring med Halal certificering, selvom jeg ikke er fortaler for strejker, så må det gøres i dette her tilfælde,

 

så vores regering forhåbentligt vil gribe ind, eller blive presset til det. Det er jo ganske urimeligt at man som arbejder skal ydmyges på en så grænseoverskridende måde.

 

Man skal gøres sig klart der betales kæmpebeløb i Halal afgift både til muslimske organisationer her i Danmark, og ved eksport, betales afgiften til muslim Word Leagus. Hvad bruges disse mange penge til, det vides ikke, men formentligt til udbredelse af dem muslimske tro og radikal islam?  Evt. også til terrorisme. Det kan være her i Danmark, og i hele Europa. Man ved det ikke da pengestrømmen ikke kan følges.

Knud N. Mathiesen

Byrådsmedlem i Århus

Formand for DF I Århus

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…