De har anden etnisk baggrund: Tre anholdt efter voldsorgie med afstraffelse og seksuel ydmygelse på boldbane bag skole

Det var et natligt og brutalt drama, der sent om aftenen lørdag den 7. august fandt sted på boldbanen bag Søndermarksskole på Frederiksberg.

 

Under et to timers langt mareridt af vold og seksuel ydmygelse blev et offer tæsket og filmet og tvunget til i nøgen underkrop at sætte sig på en gasflaske, skriver Ekstra Bladet.

 

I alt er tre mænd med anden etnisk baggrund end dansk nu sigtet i sagen.

 

Ligner et opgør i bandemiljøet

I søndags blev en 27-årig mand og bandeveteran fremstillet i grundlovsforhør i sagen, hvor sigtelserne lyder på grov vold og ydmygelse af seksuel karakter.

 

Onsdag blev yderligere to personer på henholdsvis 23 og 27 år fremstillet i grundlovsforhør og sigtet.

 

Ofret har i lighed med de sigtede tilknytning til bandemiljøet, og det formodes foreløbig, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø, skriver Ekstra Bladet.

 

Blev kidnappet og bortført i en kassevogn

Ofret, der opholdt sig på et hotelværelse på Amager, blev truet til at gå ned på hotellets p-plads, hvor trioen ventede på ham.

 

Her blev han kidnappet og tvunget ind i en kassevogn, hvor han under køreturen til boldbanen bag Søndermarkskole blev slået og sparket.

 

Afstraffelserne fortsatte på boldbanen, men blev afbrudt, da tilfældigt forbipasserende kom forbi.

 

Men det fortsatte efter en kort køretur

Ofret blev igen hevet ind i kassevognen, som efter en kort tur vendte tilbage til boldbanen, hvor sparkene og slagene fortsatte.

 

Afstraffelserne kulminerede, da ofret med nøgen underkrop blev tvunget til at sætte sig på en gasflaske, medens han blev filmet med en mobiltelefon.

 

Herefter blev han igen smidt ind i kassevognen og læsset af ved Frederiksberg Svømmehal.

 

Skulle begå kriminalitet for sine bødler

Med henvisning til politiets sigtelser skriver Ekstra Bladet, at de tre gerningsmænd havde krævet, at manden skulle begå kriminalitet for dem.

 

Ud over slagene og sparkene for slet ikke at tale om den seksuelle ydmygelse, stjal de tre mænd af anden etnisk baggrund end dansk også 20.000 kroner i kontanter fra deres offer.

 

Med så mange penge liggende i kontanter kan ofret i øvrigt heller ikke selv have haft rent mel i posen.

 

Men bortset fra det, så kender brutaliteten åbenbart ingen grænser, når dem med anden etnisk baggrund end dansk for alvor ruller sig ud.

 

Læs hele historien her:

https://ekstrabladet.dk/krimi/to-anholdt-i-brutal-sag-om-vold-og-ydmygelse/8908862

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…