Noah gik og hyggede sig sammen med sin kæreste og sin ven – men så mødte de arabisktalende unge, der ville vise, at de er Danmarks nye herrefolk

Det var en fin dansk fredag aften for Noah Motzfeldt, hans kæreste og hans ven. De var ude på gaden, hyggede sig og drak lidt alkohol.

 

Men pludselig var det slut med hyggen og freden. Den glade, venlige og åbne stemning blev afløst af aggressioner og vold.

 

De tre havde mødt unge indvandrere, der optræder som Danmarks nye herrefolk.

 

Her var ingen hygge. Her var ingen samtale. Det drejede sig om på god mellemøstlig vis at demonstrere sin magt over for danskere.

 

”Hvor er nøglerne til den dér scooter?”

Klokken lidt over to den nat besluttede Noah, kæresten og vennen, at det var tid til at bevæge sig hjemad. BT har berettet om, hvad der så skete.

 

Noah trak af sted med sin scooter med kæresten og vennen ved sin side. Pludselig kom tre maskerede unge imod dem. De lignede ikke nogen, som de tre unge danskere kendte.

 

Politiet beskriver de tre maskerede unge som ”to af anden etnisk herkomst og en af dansk herkomst”. Undervejs i forløbet afsløres det, at de kommunikerer indbyrdes på arabisk.

 

Den ene af dem optræder som deres anfører. Han ’dasker til’ Noah og siger: ”Hva’så bror?”

 

Noah ser undrende på kæresten og vennen. Ingen af dem mener at kende fyren.

 

Så kommer det frem, hvad de tre unges egentlige ærinde er: ”Hvor er nøglerne til den dér scooter?”

 

”Husk at have kniven klar”

Det svarer Noah ikke på, så derfor synes de tre truende typer, at han skal afstraffes. Han bliver ramt af et slag og derefter af to slag mere. Så tør Noah ikke andet end at rette sig efter, hvad de siger. Derefter tager de tre gerningsmænd nøglerne til scooteren fra ham.

 

De kan dog ikke finde ud af at starte scooteren, så Noah bliver hevet på benene igen og tvunget til at starte den. Den ene af dem siger på arabisk: ”Husk at have kniven klar” (Noahs ven forstår, hvad der bliver sagt).

 

Man skal altså være parat til at bruge kniv som våben eller som trussel, hvis Noah ikke makker ret.

 

Noah tør ikke andet end at overgive sig over for den stærkt voldelige trussel. Han rejser sig med det samme og starter scooteren. Derefter kører de tre gerningsmænd afsted på den.

 

”Så er det en påsat ildebrand, ødelagt legeplads, hærværk, lignende tyverier og røverier”

Moderen til Noahs kæreste, Rikke Bøtcher Hahn, siger bagefter til BT:

 

”Min datter ringer til mig og tudbrøler, hulker og er dybt ulykkelig. ’Mor, mor, mor, Noah er blevet overfaldet,’ siger hun til mig. Hun græder og græder og er dybt rystet, lyder det fra moderen.

 

Noahs egen mor, Laila Motzfeldt, siger til BT:

 

”Jeg synes, her de sidste år, har der været rigtig meget uro i Tranbjerg.  På vores Facebook-side kan man også se det ene opslag efter det andet om, så er der en påsat ildebrand, ødelagt legeplads, hærværk, lignende tyverier og røverier.”

 

”En rigtig grim udvikling”

Moderen til Noahs kæreste, Rikke Bøtcher Hahn, oplever den samme udvikling:

 

”Inden for de sidste halvandet til to år synes jeg godt nok, der er sket en rigtig grim udvikling med vold, tyveri, overfald og chikane.”

 

Politiets signalement af gerningsmændene lyder:

 

”To af anden etnisk herkomst og en af dansk herkomst.

 

Den ene havde fletninger med hvide ’dutter’ for enden

 

15-17 år

 

Cirka 175 centimeter høje

 

Bar masker.”

 

Mønsteret fra dette voldelige overfald er ved at være velkendt i danske byer, takket være de politikere, der i deres visdom har åbnet Danmark for en ukontrolleret indvandring fra især ikke-vestlige, specielt muslimske lande.

 

Det ville de aldrig gøre over for andre indvandrere

Man ser stort set aldrig, at ikke-vestlige indvandrere overfalder andre ikke-vestlige indvandrere på denne måde.

 

Man har bandeopgør og lignende mellem indvandrergrupper. Men det er ekstremt sjældent, at ikke-vestlige indvandrere hundser rundt med tilfældige andre indvandrere og ydmyger dem, sådan som det skete med Noah og de to andre.

 

Hvorfor?

 

Fordi sådan et par gadebøller, der hugger en scooter, kunne se frem til en grusom hævn, hvis de havde taget scooteren fra en araber.

 

Men de ved, at det stort set aldrig vil ske med unge danskere, der er opdraget til at fungere ret fredeligt og civiliseret.

 

Dansk unge vil selvfølgelig gerne vise, at de er noget. Men det gør de normalt ikke ved at true andre med kniv eller lignende.

 

Optræder som herrefolk

Indvandrertyper som dem i Tranbjerg vil derimod demonstrere deres magt til at bestemme over andre og tvinge dem til at lystre. De vil vise, at de er herrefolket i forhold til danskere.

 

Når de tre indvandrertyper løb med Noahs scooter, var det ikke alene, fordi de ville score en scooter. Det var, fordi de ville vise deres magt over for danske unge.

 

Det er sådan man gør i arabiske og andre muslimske lande. Man er del af en familie og en klan, og familien og klanen skal vise, at den er stærkere og mere magtfuld end de andre. Ellers får den ingen respekt, og den mister også selvrespekten.

 

Så når unge arabiske indvandrere bruger vold til at koste rundt med unge danskere, så er det for at vise sig selv og andre, at de er herrefolk. Ved hjælp af rå magt.

 

De får ikke bare en gratis scooter ud af at skræmme fredelige unge danskere. De får en styrket selvfølelse ved at fremstå som herrefolk.

 

Volden er en gratis omgang

Derfor ser vi det samme mønster igen og igen. I Danmark, i Sverige, i Tyskland og i alle mulige andre europæiske lande:

 

Grupper af unge ikke-vestlige indvandrere terroriserer fredelige folk med vold eller trusler om vold. De gør det i tiltro til, at for eksempel almindelige danskere aldrig ville drømme om at svare igen med mindst lige så hæmningsløs vold. Det er en gratis omgang.

 

Det skulle lige være et medlem af en arabisk storfamilie, som et par unge indvandrertyper chikanerede og bestjal – for eksempel ved at løbe med deres scooter. Så kunne de regne med kontant og brutal afstraffelse.

 

Udvisninger

Det eneste disse unge – såsom scooter-tyvene i Tranbjerg – har respekt for, er magt. Mange af dem er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde. Men magtens sprog forstår de – eller det kan de i hvert fald blive nødt til at gøre.

 

Det er mere end svært for det danske samfund at få styr på disse kriger- og klantyper. Og det går da heller ikke særlig godt med det.

 

Fredelige danskere terroriseres dagligt – hvad enten det er med vold/trusler om vold, eller det er med vanvidsbilisme eller andet.

 

Politiet gør en ihærdig indsats. Denne indsats kunne blive endnu stærkere med flere ressourcer til politiet og med mere kontante metoder.

 

Men der er grænser for, hvad politiet formår. Der skal mere kontante reaktioner til fra myndighederne og andre med ansvar for det danske samfund.

 

I øjeblikket ser vi en god tendens til, at der hurtigere vanker udvisninger som straf for grov og gentagen kriminalitet. Mere af det.

 

Utåleligt

Vi danskere skal ikke have nogen til at spille herrefolk over for os. Vi er frie mennesker med en stærk kultur.

 

Vi skal ikke have ’klan-krigere’ til at rende rundt og ødelægge vores samfund. Vi skal ikke have folk, der tror, at de kan gøre, hvad der passer dem, når bare det er danskere. Vi skal ikke have tag-selv-røvere, der bare snupper en ung mands scooter, når de lige får lyst.

 

Det er lettere sagt end gjort, når man samtidig vil være et civiliseret retssamfund.

 

Men det er jo fuldstændig utåleligt, at unge arabiske voldsmænd spiller herrefolk over for unge danskere på en måde, som de aldrig ville drømme om over for folk med indflydelse i indvandrermiljøerne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…