Mette F. vil redde muslimske kvinder fra undertrykkelse med en kommission – har hun ikke læst koranen?

foto: Steen Raaschou

Muslimerne i Danmark skal atter tilgodeses og imødekommes. Det mener Statsministeren. Og nu er det de muslimske kvinder, der er fokus på som ofre, der skal hjælpes. Men det er igen et fejlskøn og en ren skandale. Man mente jo at statsministeren havde indset, at muslimer generelt betragtet aldrig vil blive almindelige danske borgere. Til nøds grå eller lyserøde socialdemokratier, men ikke normale gennemsnitsdanskere.

   

I kølvandet af sit bløde forslag om, at indvandrerkvinder skal ud i nyttejobs, foreslår regeringen nu, at der samtidig skal gøres noget ved, at muslimske mænd, mere eller mindre, tvinger deres koner og piger til at blive hjemme og passe deres traditionelle job. Som hjemme i stammekulturernes lande.

   

Derfor vil man nedsætte en kommission, der skal bekæmpe muslimsk kvindeundertrykkelse. Men ak og ve. Hvor dum kan man være? Er det ikke endnu et tegn på en degenereret generation af unge danske politikere, der mener, at man skal betale fjender af det danske samfund for at blive dets venner?

   

Hvem ville, for blot få årtier siden, finde på at bruge penge på at nedsætte kommissioner og udstede regler for, hvordan danske kvinder skulle kostes ud på arbejdsmarkedet og tjene deres egne penge? Det behøvede man nemlig ikke. Det ville vore kulturkristne frihedstraditioner selvfølgelig selv regulere.    

   

Men nu vælger man så at kaste penge efter det erfaringsmæssigt umulige, nemlig at tvinge muslimske kvinders mindretal ud af hjemmene, og af den – for vesterlændinge at se – uværdige, nedværdigende og undertrykkende situation, de lever i. Men ønsker, vil og tør de selv?

   

Alligevel vælger landets regering at prioritere, ”hjælpe” og imødekomme folk fra demokratifjendtlige kulturer, der aldrig nogensinde vil være eller blive som vesterlændinge, med en almindelig vesterlandsk kultur, adfærd, frihedstradition og samfundsinteresse.

   

Det er svært at skrive en neutral og pæn argumentation mod, at dette galimatias fortsætter. Men det må være en sand og sund menneskeret, at blive indigneret i en sådan grad, at alene politikerleden får god næring. 

   

Varm luft, vindfrikadeller, misforstået humanisme og manglende proportionssans er det eneste, der kommer ud af den nuværende regerings forslags- og værktøjskasse. At høre en tårevædet statsminister tale om piger og kvinder, der kæmper for frihed til at leve deres liv, som de ønsker, er ikke til at bære.    

   

Tænk, at hun ikke har læst den muslimske kultur, tvangsundertrykkelsen pr. definition i koranen og det håbløse i at bekoste et ”frelserforsøg” af kvinder fra en totalitarisme. Det er til at græde over. Hvad, med at tage fat om nældens rod, og få den muslimske, såkaldte religion, forbudt i Danmark?  

   

Sker det ikke, vil dens ukrudt blive ved at vokse frit i Danmarks have. Uanset hvor mange milliarder, vi spilder på at ville fjerne de værste ukrudtspanter. Det nytter ganske enkelt ikke. Så fat det dog, alle såkaldte politikere, som folket har valgt til at lovgive i vort førhen så velfungerende land. 

   

Man forudser, at danskere, fra nu og fremover, er til grin for egne penge. En muslimsk mand, der har påbegyndt 8 uddannelser, men er sprunget fra alle, får kontanthjælp. Han skylder samfundet henved en million kroner, men vil ikke tage et tilbudt job som skraldemand. Han er da ikke værdig til at være her! 

   

Der er ingen kontrol med misbrug af velfærd i vort samfund. Så i stedet for en kommission for ufrie kvinder, burde man nedsætte en kommission til kortlægning af smuthuller i vort land, som misbruges af folk fra kulturer, hvor man er ligeglade med, om landet er en blomstrende have eller en gold ørken.

   

Foreløbig giver regeringen os mere af det samme. Små, nytteløse tiltag, der ikke gavner effektivt. I stedet taler man om klima og grøn omstilling, som skal frelse verden. Men bliver der ikke sat punktum for islamiseringen af vort land, vil der om få år intet Danmark være at føre misforstået politik i. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…