Mohamed skubbede mand ud foran tog – indvandrere terroriserer tyske togstationer

Arkivfoto fra lignende begivenhed (DailyMail)

Tyskerne har i de senere år oplevet mange voldelige episoder på tog-stationerne. Det sker i kølvandet på masseindvandringen til landet.

 

I en stribe tilfælde har indvandrere ligefrem smidt passagerer, der stod på perronen, ned på sporet. Resultatet har flere gange været død eller lemlæstelser for offeret.

 

Fænomenet er efterhånden så udbredt, at medierne har fundet et særligt navn for de voldsmænd, der smider folk ned på sporet: ”S-Bahn-Stosser” (BILD). Altså en type, der fornøjer sig med at smide folk, han har set sig gal på, ned foran indkommende tog.

 

Der er en massiv overvægt af indvandrere blandt disse voldsmænd.

 

Egypter smider mand ud foran tog

Søndag skete det igen i S-toget i München. Det begyndte med et banalt skænderi og endte med ekstrem vold, politiaktion og en mand i underbukser.

 

Gerningsmanden var en 41-årig egypter, der omtales som Mohamed E. Det er ham, som optræder i underbukser på billedet.

 

Hans offer var en 37-årig afghaner, der kaldes Nadschibullah A.

 

Gerningsmand og offer havde formentlig først lige lært hinanden at kende denne søndag.  Om formiddagen havde politiet smidt dem begge væk fra Hovedbanegården.

 

På et tidspunkt gik de så sammen hen til stationen Stachus. Videooptagelser viser, at de her kom i skænderi og slagsmål undervejs ned til perronen.

 

Og så eskalerede situationen.

 

Under slagsmålet holdt egypteren afghanerens hoved fast under armen. Mens et tog rullede ind, skubbede Mohammed E. Nadschibullah A. lige ud foran toget.

 

Brandmænd fik efterfølgende trukket afghaneren fri. Men hans venstre fod var så ilde tilredt, at den måtte amputeres.

 

Kun underbukserne tilbage

Hele dette blodige drama udspillede sig foran sagesløse ventende passagerer – voksne som børn. Rent barbari.

 

På perronen klædte politifolk klædte Mohammed E. af, så han kun stod tilbage i underbukser, som man ser det på billedet.

 

Det er ikke ligefrem noget kønt syn. Men politiet havde en begrundelse for det bizarre optrin: Man flåede alt tøj bortset fra underbukserne af ham, fordi man ville sikre eventuelle spor fra hans tøj. Og man kunne ikke komme til at give ham andet tøj på.

 

En talsmand for politiet forklarer over for BILD: ”Fordi manden forholdt sig så aggressivt, var man hverken i stand til at give ham tøj eller en maske på.”

 

”Besat af djævlen”

Mange voldsforbrydere blandt indvandrere i Tyskland har lært, at de skal forklare deres brutale vold med, at de har ”psykiske problemer”. Det virker ofte på de politisk korrekte tyske myndigheder.

 

Det gælder også den egyptiske gerningsmand Mohammes E. Han erklærede straks efter sin forfærdende handling, at han var ”besat af djævlen”.

 

Og det gav som så ofte bingo. Han blev henvist til psykiatrisk undersøgelse, og psykiater og politifolk mente i forening, at han nok var ramt af en psykisk lidelse.

 

Ja, selvfølgelig … Hvem kunne få den tanke, at hans bestialske handling måske kunne hænge sammen med, at han er opvokset i en ekstrem voldskultur? En kultur, hvor det er ganske almindeligt, at konflikter løses med vold.

 

Nu går det fra ondt til værre

De politisk korrekte kræfter, som i den grad dominerer Tyskland, nægter at føre en udlændingepolitik, der kan holde denne voldskultur i skak.

 

I stedet finder de på standardforklaringer om, at det er det tyske samfunds skyld, eller at de voldelige kræfter har psykiske problemer – eller begge dele på én gang.

 

Engang stod Tyskland som et land, der havde vældig meget styr på sine forhold. Det er slut nu. Det tyske samfund har slet ikke magtet at håndtere masseindvandringens problemer.

 

Desværre tyder alt på, at man kun går fra ondt til værre med den nye regering.

 

Det kan blive meget slemt. Med konsekvenser for lande i Tysklands nærhed. Blandt andet Danmark.

 

https://www.bild.de/bild-plus/regional/muenchen/muenchen-aktuell/horror-tat-in-muenchen-darum-hat-der-s-bahn-stosser-nur-unterhose-an-78389324.bild.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/article235341526/Muenchen-Mann-vor-S-Bahn-gestossen-Verdaechtiger-offenbar-psychisch-krank.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…