Tidligere chef for grænsepolitiet advarer: ‘Vi er meget attraktive for migranter, de ved at alle velfærdsgoder er gratis’

Tidligere chef for grænsepolitiet i Storbritannien, Kevin Saunders

Illegale migranter strømmer ind i Europa.

 

Polen gør en kæmpe indsats for at holde grænsen til Hviderusland lukket. Men alligevel kommer mange ind i Polen og rejser videre ind i Europa. 10.000 er nu i Tyskland, forlyder det.

 

Andre kommer ind i Europa ved at sejle over Middelhavet.

 

En stor del af de illegale migranter søger mod Storbritannien. Det rejser gennem Frankrig og sejler i gummibåde over Kanalen.

 

Frankrig gør intet for at stoppe dem. Hvorfor skulle de? Storbritannien er ikke længere med i EU og Frankrig vil hellere end gerne af med de illegale migranter.

 

Derfor slår antallet af illegale migranter, der når England, nu alle rekorder.

 

4000 om måneden.

 

Premierminister Boris Johnson raser og kræver en meget effektiv indsats af grænsepolitiet. (DailyMail)

 

Men det bliver svært .

 

De illegale migranter vil blive ved med at strømme ind i Storbritannien. Og antallet vil bare vokse og vokse, siger den tidligere chef for britisk grænsepoliti, Kevin Saunders.

 

“Vi er meget attraktive for migranterne”, siger Saunders.

 

Når de først er inde i Storbritannien, ved de, at de har vundet i jackpot.

 

De fleste kommer aldrig ud igen, siger Saunders til Times Radio ifølge DailyMail:

 

‘Problemet er, at Storbritannien bare er for attraktivt, så folk vil fortsætte med at komme, mens vi fortsætter med at være meget, meget attraktive.

 

‘Disse mennesker ved, at alt i Storbritannien er gratis, de vil få uddannelse, medicinsk behandling, penge, bolig, det hele.’

 

Migranterne ødelægger al deres dokumentation for, hvor de kommer fra, fordi de ved, at vi så ikke kan sende dem ud af landet igen.

 

Saunders mener, at folk, der ankommer til Storbritannien via kanalen, skal have deres ansylansøgning behandlet inden de går i land. Det vil gøre det muligt for embedsmænd at afvise asylansøgninger.

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10224145/Ex-immigration-boss-warns-migrants-know-theyve-won-jackpot-UK-crossings-hit-record-high.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…