Migranter: Følelsesmæssig afpresning virker – europæere føler uberettiget skyld

Af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog         medlem af Forum for Islamforskning

Der er 560.000 mennesker uden opholdsgrundlag i EU, men som af forskellige grunde ikke sendes ud, oplyser EUROSTAT. Oveni det tal kommer de illegale, som ikke bor i centre og lignende. Dem har tænketanken PEW opgjort til mellem 3,9 og 4,8 mio. mennesker i EU.

 

Det er åbenbart meget hårdt for mange individer med et vestligt menneskesyn, at høre, at migranter drukner i Middelhavet på deres  selvvalgte vej til at snige sig ind i det Europa, der ikke ønsker dem. Ligeså er der politikere, der giver efter og mener der skal indføres hastelove, når illegale migranter besætter en kirke. Lige nu kører der en sag i Belgien, hvor omkring 500 illegale migranter prøver at presse sig til lovligt ophold ved at sulte sig. Nogle har syet deres mund sammen. Sultestrejken har fået nogle belgiske politikere bliver svage i koderne, så de truer med at forlade regeringen, så snart en af de emotionelle afpressere måtte dø.

 

26.000 illegale i Danmark

Belgien har selvfølgelig regler for arbejde og ophold for folk udenfor EU. Mange migranter tør dog ikke søge legalt ophold, fordi de er bange for at blive afvist. At afvisningen skyldes at det belgiske samfund helst er dem foruden, er de ligeglade med.

 

Der er mig bekendt ikke nogen journalister, der spørger migranter, som maser sig ind på andre nationers territorier, hvad de tænker, om de indfødte folks ret (fx danskere og belgiere) til selv at bestemme hvilke udlændinge deres land modtager.

 

I Danmark har Rockwool Fondens Forskningsenhed opgjort de illegale indvandrere og middelskønnet for antallet i 2018 er ca. 25.900 personer. Altså flere end der bor i Albertslund og på linje med Sorø og Kerteminde! I vores gennemregistrerede samfund kan de kun gemme sig, fordi der er nogle af statens egne borgere og muligvis også udenlandske indbyggere, der hjælper med arbejde, sundhedsydelser, bolig osv. En støttet import af underklasse altså. Mon nogen har tænkt på hvorledes evt. børn skal vokse op?

 

Hundeøjne imperialisme

I USA var præsident Obama også blød overfor Hundeøjne Imperialisme, og ville give lovligt ophold til børn, fortrinsvis mexikanske med store runde brune øjne, der var født i eller ulovligt indvandret til føderationen.

 

Det satte Biden en stopper for. For “synd for” er ikke et godt nok argument for at egen befolkning skal betale for mexikanske forældres ulovlige handlinger. Endvidere vil pludselige kollektive rettigheder kunne tiltrække flere ulovlige indvandringer. Palæstinenserloven i Danmark, hvor dansk politikere blev bløde efter en kirkebesættelse og gav kolletive ophold efter følelsesmæssig afpresning , påførte det danske samfund en masse kriminelle personer.

 

Tragikomisk nok er mange illegale migranter fra Afrikas tidligere kolonier, der ikke hurtig nok kunne slippe af med deres europæiske besættere! Det er også interessant at iagttage, hvordan den etablerede kristendom lader sig misbruge af muslimer, der ser kristne som andenrangs mennesker (se www.respublica.dk artiklen Krigstraumer giver kriminalitet – en intellektuel fejlslutning af Ringsmose og Damgaard )

I Belgien har man oprettet et såkaldt neutralt område, hvor de illegale, deres hjælpere og regeringen kan “samtale”. Ministeren på området vil klogt nok ikke “forhandle” med folk, der ikke har ret til at opholde sig i landet. Sultestrejken i kirken er sat på pause. Europæerne føler sig skyldige og end ikke kulturpsykologer kan vide, hvad det ender med!

 

kilder: Eurostat, PEW Research Center, Martin Kaae Jyllandsposten 25.07.21

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…