Lad os bekæmpe viraerne

Desværre har vi siden menneskehedens eksistens haft at gøre med utallige virusinfektioner og epidemier. Masser af sygdom og død kan skrives på bekostning af epidemier forårsaget af forskellige vira. Heldigvis er der udviklet modgift og medicin mod mange sygdomme med udviklingen af ​​medicin. Således er en hel del smitsomme sygdomme med alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser næsten forsvundet fra jorden. Vira er imidlertid ekstremt resistente og aggressive og dukker altid op igen i nyere og nyere versioner og mutationer og skaber ofte kaos på befolkningen. Covid 19, også kendt som coronavirus, er udbredt over hele verden, og der er endnu ikke fundet et effektivt forsvar mod denne nye massemorder. Virussen påvirker alle forskelligt, desværre dør mange mennesker af infektionen eller lider af sygdommens komplikationer, så alt skal gøres for at forhindre infektionen.

 

Renlighed er halvt helbred!

 

Coronavirus overlever på faste stoffer og genstande i maksimalt 12 timer på blødere materialer i ca. levedygtig i op til 6 timer. Alligevel er det bedre at være bange end at være bange! Hvis vi ikke forsømmer rengøring og desinfektion, er vi mere tilbøjelige til at undgå sygdom. Forskere og læger har længe indset, at hyppig rengøring og desinfektion vil hjælpe med at forhindre spredning af infektioner. Rengøringsmidler og desinfektionsmidler indeholder normalt stærke, bakteriedræbende kemikalier og skal håndteres med forsigtighed. For meget kloreret eller alkoholisk desinfektionsmiddel kan irritere vores slimhinder, beskadige det naturlige beskyttende lag af vores hud og kan også udløse alvorlige allergiske reaktioner. Organiske rengøringsmidler er ikke altid effektive mod bakterier og vira. Vi er nødt til at finde en løsning, der ikke har skadelige sundhedsvirkninger, men som samtidig dræber bakterier og vira!

 

Ozon desinfektion

 

 Mange mennesker tænker på ozon som ozonlaget og ozonhullet. Ozon har en meget stærk desinfektionsmiddelegenskab. Ozondesinfektion udføres med en ozongenerator. Det er ikke nødvendigt at flytte møbler og genstande fra deres sted, da luften kan komme ind overalt og ødelægge vira, svampe og bakterier ekstremt effektivt. Dens store fordel er, at det ikke skader møbler eller menneskers sundhed i modsætning til klorerede eller alkoholholdige kemikalier. Det nedbrydes hurtigt og omdannes til ren ilt og renser dermed også luften.

 

Mere detaljeret

 

Under ozondesinfektion produceres aktivt ilt fra den nedbrydende ozon, som har en oxiderende virkning. Ozon nedbryder cellemembranen af ​​bakterier, så snart den kommer i kontakt med cellevæggen. Som et resultat af oxidationsreaktionen dannes der huller i cellevæggen, bakterien mister sin form, og derefter dræbes bakterien. Ozonmolekyler, der angriber vira, får vira til at miste deres evne til at inficere.

 

Bakterier og virusfrie akustiske paneler

 

Akustikplader fremstillet af Perfect Acoustic desinficeres med ozonbehandling både før og efter emballering. Akustikken i biografer og studier kan forbedres med ljudabsorberande og diffusorelementer. På grund af covid 19-virusepidemien er vi tvunget til at bruge meget mere tid indendørs, isoleret fra andre. Vi kan bruge tid på at se film og lytte til musik. Vi kan kun nyde lyden af ​​musik og film, hvis akustikken i rummet er ideel. Dette løses af akustiske paneler, der kan monteres på vægge eller lofter for at reducere støj og reflekterede lyde. Harmonisk, klar og behagelig lyd kan opnås med deres brug. For at undgå spredning af infektioner desinficeres alle akustiske paneler med ozon, så den kære kunde, der bestiller Perfect Acoustic fra ethvert land i verden, kan føle sig helt sikker!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…