Mand med med udenlandsk baggrund slap i første omgang godt fra modbydelig forbrydelse mod 67-årig dansk kvinde – men så kunne han ikke styre sig, og fælden klappede

En 67-årig kvinde sov fredeligt en sen nat i sit hjem i Stenlille.

 

Pludselig blev stilheden forvandlet til et mareridt.

 

En mand der talte gebrokkent dansk brød et vindue op og trængte ind til kvinden.

 

Kvinden blev overfaldet, fik flere knytnæveslag, og gerningsmanden tog kvælertag på hende. Det fremgår af lægelige vurderinger, at hun har været i livsfare under overfaldet. Gerningsmanden stak af fra stedet uden udbytte, skriver politiet.

 

Det skete 2. juni 2019.

 

Politiet efterlyste dengang en mand med kort mørkt hår, som talte dansk med udenlandsk accent. Han var iført lyse bukser, lys kortærmet skjorte, mørke handsker og maskeret ansigt. Han medbragte en skruetrækkerlignende genstand.

 

Manden er først nu blevet fundet.

 

Fordi han ikke kunne styre sig og dermed afslørede sig selv.

 

Den nu 18-årige mand havde afgivet en DNA-prøve i en anden politisag.

 

Det fik politiet til at oprette opmærksomheden mod ham i sagen om hjemmerøveriet.

 

Politiinspektør Kim Kliver glæder sig over, at sagen nu formentlig er opklaret: – Når folk på groveste vis bliver overfaldet i egen bolig kan det skabe utryghed blandt naboer og omgivelser, og det er derfor yderst vigtigt og et tryghedsskabende signal, at politiet får fat i den formodede gerningsmand.

 

Han tilføjer: – Der har været en lang periode, hvor vi har efterforsket sagen og afhørt en række vidner i tiden efter forbrydelsen, men uden at komme afgørende nærmere på en gerningsmand. Nu opstod der et DNA-match, som kan kæde den anholdte sammen med det grove hjemmerøveri, og den formodede gerningsmand vil nu blive stillet til ansvar for sine handlinger.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…