Kurt Westergaard er død men hans opråb lever

Kurt Westergaard. i 2018. da Human Rights Service interviewede ham
Verdens ældste sprog Sanskrit danner grundpillen i indisk kultur og levevis. Der står skrevet “Swar jana Sukhino Bhavantu”, på dansk, alle folkeslag lever i fred.
På grund af den alt for ultraliberale attitude har inderne ikke ydet stor modstand mod muslimsk invasion og Indien var underlagt muslimer i 1500 år og derefter englænderne i 150 år og senest det muslimsk venlige congress parti i 70 år.
Netop det er ved at ske nu for Europa.
En gammel pensioneret skolelærer og radikal forkvinde Marianne Jelved kørte en kampagne med at kalde import af muslimer til Danmark for kulturberigende og nu følger hendes kumpaner trop lige som får, SF, Enhedslisten og Pakistan muslimsk venlige frie grønne. Kurt Westergaard gjorde os på sin måde opmærksom på, at der kan være en bombe skjult i den kulturberigelse.
Danske værdier som ytringsfrihed, kønslighed, demokrati, Kongehuset, grundloven mv., vil have meget ringe eller slet ingen plads i Danmark, hvis islam overtager samfundet, lige det sket for Indien, hvor hindu værdier har mistet plads og hindu templer blev til moskeer.
Efter alle disse år forsvandt hindu elementet næsten i indien. Og nu arbejder BJP partiet for at genskabe hinduismen i indien, mens medierne forklejner det som et højreorienteret parti. Det er ikke racisme eller had prædikener men efterlysning af nationalfølelse, hvis Danmark skal forblive Danmark. Danmark har ikke brug for kulturberigelse men kulturbevarelse.
På mit modersmål har vi en talemåde, mens ukrudt er i startfasen kan man kan nippe det af med negl, hvis det får lov til at gro, er man nødt til at tage maskiner i brug.
Det er ikke nazister eller andre ultranationalister vi har brug for men lidt national følelser hos danske politikere og medier og ikke at stemple folk som racister og anti kulturberigere, blot man ytrer sig bekymrende som Kurt Westergaard mv.,
Æret Være hans minde. Han advarede os om, at der kan være en bombe skjult i turbanen.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…