Muslimer agiterer for islam i Københavns gade, og bliver tilsyneladende bakket op af danske præster – skal koranen være det tredje testamente?

Af Lars Vestergaard

På Københavns torve og pladser kan du møde messende mænd i muslimske kjoler og tørklæder ovenpå hovedet. De viderebringer islamiske budskaber om Muhammeds fortræffeligheder – og koranens klogskab. Du forstår nok ikke, hvad der messes om fra de kraftige højttalere. Men det skal du nok få lært, når du har lært det nye sprog. Se video til download her BA8A8DD8-2C46-469D-8EC9-E4116A78E185 (1)

 

 

De rejsende missionerende imamer er indtil videre set på Rådhuspladsen, Den røde plads på Nørrebro og nu også foran Eliaskirken på Vesterbro. Se video længere nede i artiklen.

 

Og de er ikke alene. De bliver tilsyneladende bakket op af danske præster og biskopper. Under gammeldanske teologers moralske formaninger om medmenneskelighed omskrives kirkens grundlag, den Augsburgske bekendelse (artikel 1), liturgi og sprog. Det hedder ikke længere julegudstjeneste, men juleafslutning – og fortsæt selv listen over omskrivninger for at tilfredsstille den nye islamiserede Folkekirke.

 

Enten skal du som dansker, hvis du ønsker at bevare din kultur, melde dig ind i menighedsrådene og modarbejde synkretismen (sammensmeltning af trosretninger). En anden mulighed er at nedlægge Folkekirken, inden det bliver for sent. Eller at forlade Folkekirken. Folkekirken er blevet politisk.

 

Islamismen og synkretismen har godt fat i Den Danske Folkekirke fra Haderslev til Vesterbro, og nu banker islam på kirkedøren med bønnekald på Vesterbro Sogn i København – de står allerede foran kirkedøren og venter sejrsrigt på at blive inviteret ind.

 

Måske er det ikke et tilfælde, at de slår sig ned foran kirken med budskabet ’I love Jesus’. 

 

I Tyskland som i Sverige trækker de evangeliske kirker sig væk fra treenigheden, korset som kristent symbol og missionen for IKKE at fornærme den nye ideologi – islam. Derfor taler kulturradikale tyske teologer om en tilnærmelse til koranen, således at koranen måske blot skal opfattes som det tredje testamente. Koranens udsagn sammenlignes med biblens udsagn, og da koranen kommer et halvt årtusinde senere end biblen, så skal man forstå, at koranen rydder op i den forvirrede bibel. Koranen er den klare klokke og biblen er orglet.

 

”Der Koran erscheint so als eine Bibelrevision.” = ”Koranen fremstår således som en bibelrevision.” 

 

Citat oversat: ”Så man kan få den opfattelse, at Koranen og Bibelen forholder sig til hinanden som klokke og orgel: Koranen er et monumentalt lydlegeme med kun én, men en grandios lyd – Biblen et knapt håndterbart væld af registre over stemmer og stemninger. Koranen som sublim, ærefrygtig og inspirerende monotoni – Biblen som en forvirrende og ophidsende polyfoni.”

 

Det foregår i din folkekirke. Det foregår i dine nabolande. Det er en bevægelse og et eksperiment, du IKKE kan gøre om. Valget er dit den 16. november 2021.

Lars Vestergaard er Kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Dansk Folkeparti (nr. 2 på listen)

og Kandidat til Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti (nr. 3 på listen)

 

https://chrismon.evangelisch.de/blogs/kulturbeutel/johann-hinrich-claussen-ueber-bibel-und-koran

 

https://www.gemeindenetzwerk.de/?p=17619&fbclid=IwAR0EajZ1gBn4o4Mh6NpB2x1e2QiMBdAxPekaYhCuHOM36xFGdxoXF4Mbpcs

 

https://www.altinget.dk/artikel/flygtninges-tillid-til-vores-medmenneskelighed-boer-inspirere-os

 

https://www.idea.de/spektrum/der-koran-als-drittes-testament-der-bibel

 

https://ditoverblik.dk/hvorfor-omfavner-folkekirken-islam/ 

 

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article3031636.ece

 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/en-praest-og-en-imam-holdt-juleafslutning-sammen

 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/biskopper-skriver-under-paa-erklaering-om-mere-medmenneskelighed 

 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/ud-af-fem-svenske-praester-ja-til-pege-mod-mekka-i-kirke

 

BA8A8DD8-2C46-469D-8EC9-E4116A78E185

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…