Journalister fører kampagne for, at syriske flygtninge skal blive i Danmark – men de fortier rædselshistorie om syrisk mands modbydelige behandling af dansk kvinde

Model/Arkiv af asylansøgere fra anden sammenhæng / You Tube

Flere medier med TV2 i spidsen har på det seneste ført kampagne mod, at man sender nogle syriske flygtninge tilbage til området omkring den syriske hovedstad Damaskus.

 

Det sker til trods for, at Flygtningenævnet har sagt god for en sådan hjemsendelse.

 

Journalistisk Venstreparti lader, som om syrerne skal hjemsendes til hele Syrien. Men det skal de altså ikke.  Man vil kun sende folk tilbage til området omkring den syriske hovedstad Damaskus, hvor forholdene er anderledes fredelige end i resten af landet.

 

Men TV2 og andre skaber ufortrødent det indtryk, at syrerne risikerer de grusomste ting, hvis de vender tilbage til deres hovedstad.

 

Derimod er Journalistisk Venstreparti ikke meget for at oplyse danskerne om de alvorlige belastninger af det danske samfund, som er konsekvensen, når man får store syriske parallelsamfund her i landet.

 

En aktuel sag kan ellers give vigtige oplysninger om, hvilke kultursammenstød der opstår, når sådanne parallelsamfund vokser frem.

 

TV-stationerne og andre overdriver, hvor farligt det er for syrere omkring Damaskus at vende tilbage. Omvendt underdriver de, hvilke problemer det kan give for danskere, hvis de bliver her i landet og lever efter deres mellemøstlige kulturmønstre.

 

Kendsgerningen er, at syriske flygtninge i vidt omfang lever efter værdier og regler, som afspejler deres muslimske kulturbaggrund. Det demonstrerer en sag fra Haderslev.

 

’Venligboer’ var begejstret for syrisk indvandrer, men så …

JydskeVestkysten (jv.dk) fortæller om en syrisk mand, der er en kendt skikkelse i Haderslev. Også BT (bt.dk) har taget sagen op.

 

Den syriske mand har levet sammen med en 28-årig dansk kvinde. Han er en kendt skikkelse i Haderslev. Og han har givet den som rollemodel for, hvordan flygtninge og asylansøgere skal opføre sig over for danske kvinder i nattelivet. Manden er selv tidligere diskoteksejer.

 

Han har ikke givet den for lidt som den store fortaler for, at kvinder skal behandles ordentligt. Han har blandt andet været i medierne med det budskab, at nogle piger næsten begyndte at græde, fordi mænd med mellemøstlig herkomst gik for langt i deres opførsel. (bt.dk)

 

Manden forsøgte at give indtryk af, at han var en ’præmieindvandrer’, der helt havde taget dansk kultur og danske værdier til sig. Han fik da også en venligboer til at udtrykke sin begejstring over hans fine kvindesyn.

 

Venligboeren meldte ud i et medie, at denne syriske indvandrer nu ”mand til mand” skulle oversætte til arabisk, hvordan man skal behandle kvinder i Danmark.

 

Men virkeligheden var en ganske anden. Det kan den danske kvinde, som han levede sammen med i to år, fortælle alt om.

 

Virkeligheden var en ganske anden

De fik et barn sammen. Men den syriske mand var meget lidt begejstret for barnet, fordi det var en pige og ikke en dreng. Det fremgår af en sms-korrespondance mellem faderen og moderen, som Jydske Vestkysten har set.

 

I det hele taget har den syriske far tilsyneladende slet ikke levet op til det image, som ham har forsøgt at skabe – nemlig som den muslimske indvandrer, der har taget danske værdier til sig.

 

Han har tilsyneladende flere gange udsat moderen for fysisk og psykisk vold. Det indbragte ham i 2019 et polititilhold, der betyder, at han ikke må nærme sig moderen i fem år. Han har i øvrigt også fået et polititilhold i forhold til en anden kvinde.

 

Også i barnets børnehave er manden uønsket, fordi han har optrådt truende over for institutionens leder.

 

”Hey din lille luder … du vil fortryde den dag, du blev født”

Undervejs fik den syriske mand sendt kæresten diverse sms-beskeder, der heller ikke ligefrem tyder på, at han har taget danske værdier om ligestilling til sig. Som for eksempel denne:

 

”Hey, din lille luder, jeg har set, hvad du skriver om mig, og har hørt nok. Jeg knepper dig, når jeg ser dig, vent og se.” Derefter kom denne trussel:

 

”Du vil fortryde den dag, du blev født, når vi ses.”

 

Sandheden om venligboernes ’rollemodel’

B.T. har forsøgt at få mandens kommentar til, at han er tiltalt for vold og alvorlige trusler, samtidig med at han har givet den som rollemodel for indvandreres behandling af kvinder. Men han har ikke ladet høre fra sig.

 

Kunne vi lige få en kommentar fra den venligboer, der med samlede ben hoppede på de søde ord fra denne modbydelige type? Nej, det kan vi ikke. Foreningen Venligboerne afviser nu ethvert samarbejde med den tiltalte.

 

Venligboernes ’rollemodel’ er ifølge B.T. tiltalt for 21 gange at bryde loven med trusler og vold. Vold og trusler er primært rettet mod hans tidligere kæreste og mor til det fælles barn.

 

Danskerne må lægge ryg til

En historie som denne er vigtig for at forstå de kultursammenstød, som følger med den ikke-vestlige indvandring. Men de store TV-stationer vil ikke fortælle denne historie til danskerne.

 

De kaster sig ud i store kampagner for, at flere syriske flygtninge skal blive i Danmark. Men de siger intet om de problemer, som indvandringen fra Mellemøsten skaber for danskerne og det danske samfund.

 

De pudser deres ’rigtige meninger’ op. Så må danskerne lægge ryg til.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…