Indvandrerfamilie modtog styrtende summer i offentlig socialhjælp – nu er det afsløret, at familien var del af en storkriminel klan med masser af penge og våben

Arkivfoto fra en anden sammenhæng/youtube

I den tyske by Leverkusen levede en familie med rødder i Libanon – formentlig palæstinensere.

 

Familien var meget fattig. Det fik den i hvert fald bildt myndighederne ind. De naive sociale myndigheder slugte det hele råt gennem længere tid – man skulle jo være god ved de fattige indvandrere. Så der blev sendt store summer til den omfangsrige familie fra Libanon.

 

Ifølge avisen Die Welt har familien modtaget millioner af kroner i sociale ydelser. Samtidig er det blevet afsløret, at den bor i en villa til en værdi i omegnen af 10 millioner kr.

 

Hvorfor ikke bedrage myndighederne, når man får mulighed for det?

Mens de sociale myndigheder postede enorme summer ud til støtte til den stakkels ’nødlidende’ familie, begyndte politiet at få mistanke om, at noget var helt galt. Den libanesiske familie havde trukket de godtroende og politisk korrekte myndigheder rundt ved næsen.

 

Man gik familien og dens økonomi efter i sømmene. Derved fandt man blandt andet ud af, at dens bolig var en hundedyr, kæmpestor villa. Artige forhold kom nu for en dag, og tirsdag endte det med, at politiet sprængte sig vej ind i villaen. Fire familiemedlemmer blev anholdt i forbindelse med aktionen.

 

Den stakkels fattige indvandrerfamilie blev afsløret som kriminelle i den helt store skala. En del af deres kriminalitet bestod i at lænse de offentlige kasser for sociale ydelser.

 

Hvorfor ikke tage de kommunale socialbidrag med oven i alle de andre kriminelle indtægter, når nu det tyske samfund var naivt nok til at lade sig bedrage af de tårevædede historier om familiens sociale nød?

 

Politiet måtte sprænge sig vej

Det er langt fra første gang, at kriminelle indvandrerfamilier eller -klaner er afsløret i massiv svindel med sociale ydelser. Det er simpelt hen en del af deres gesjæft oven i indtægterne fra narkosalg, prostitution, pengeafpresning, boligspekulation, skattesnyd, hvidvaskning af penge m.m.

 

Myndighederne er så bange for ikke at være politisk korrekte, at de alt for ofte lader disse storkriminelle trække dem rundt ved næsen.

 

Da sandheden begyndte at dæmre for myndighederne, besluttede man at gennemføre en undersøgelse af familiens kæmpestore villa. Men det viste sig ikke at være så let.

 

Familien var ikke indstillet på at åbne sine døre for politiet. Det endte i tirsdags med, at politiet måtte bruge et pansret køretøj for at bryde gennem porten ind til ejendommen. Derefter sprængte en specialenhed husets hoveddør for at få adgang. Fire familiemedlemmer blev anholdt.

 

Men dette var kun en del af en langt større operation.

 

Den omfattede arrestordrer mod den statsløse familiefader fra Libanon, hans libanesiske kone og deres to tysk-libanesiske sønner. En række andre personer blev ligeledes inddraget i efterforskningen.

 

Topbevæbnet og stenrig indvandrerklan

Her var ikke tale om en lille fattig familie. Her var tale om en kæmpestor topbevæbnet og stenrig indvandrerklan med et enormt kriminelt synderegister. Svindlen med sociale ydelser var kun et lille hjørne af de samlede aktiviteter.

 

Men hvorfor ikke rage også disse penge til sig, når myndighederne nu gjorde det så nemt?

 

Disse forbrydere må ind imellem have fået sig et godt grin over, hvor let det var at blive rig og magtfuld i Tyskland – når bare man kunne trække indvandrerkortet.

 

Et regulært voldsherredømme

Det viser sig, at den ’fattige familie’ fra Leverkusen er forbundet med en af de mest magtfulde kriminelle organisationer i Tyskland – den såkaldte Al Zein-klan. Al Zein-klanen er sammen med Remmo-klanen, der også har mellemøstlig indvandrerbaggrund, den stærkeste kriminelle klan i Tyskland.

 

Den 46-familiefar er ”en af de absolutte topfolk inden for klankriminaliteten i Nordrhein-Westfalen” (Nordrhein-Westfalen er Tysklands største delstat). Det siger delstatens indenrigsminister, Herbert Reul.

 

Ifølge myndighedernes skøn omfatter denne klan i dag 227 personer, der er mistænkte for at have begået i alt 441 forbrydelser. Et regulært voldsherredømme.

 

Politiet gjorde flere opsigtsvækkende fund, da man trængte ind i den socialbedrageriske families villa.

 

Maskinpistol og et armbåndsur til 800.000 kr.

I huset fandt man således beløb i kontanter svarende til pænt over 2 millioner kroner. De lå bare og flød dér, mens familien indkasserede socialhjælp, der over årene lå i størrelsesordenen 3 mio. kr.

 

Den store villa var finansieret ved ”hvidvaskning af penge i renkultur”, som en af sagens efterforskere udtrykker det.

 

En række mennesker havde overført større beløb til familien som ”gaver” eller ”lån”. Disse glade givere fik så de penge, som de havde lagt ud, tilbage fra en anonym bagmand.

 

Efterforskerne har i huset fundet spor af diverse former for kriminalitet: vold, hvidvask af penge, narkokriminalitet, afpresning m.m.

 

Under ransagning af huset fandt man også dyre biler og et armbåndsur til en værdi af … omkring 800.000 kr. Det er jo en bemærkelsesværdig ’præstation’ af en familie, der angiveligt var afhængig af offentlig socialhjælp betalt af almindelige skatteydere.

 

I villaen fandt man ligeledes en skarpladt pistol og en AK47-maskinpistol (Kalashnikov). Derudover opdagede man en stak corona-blanketter, der kunne udfyldes efter behov – afhængigt om man havde brug for at være corona-positiv eller corona-negativ for at få penge ud af det offentlige.

 

Truslen fra indvandrerklanerne

Den store aktion mod forbryderfamilien fra Libanon er et led i en generel offensiv mod den organiserede kriminalitet i Nordrhein-Westfalen. Bag de aktuelle anholdelser ligger op til flere års efterforskning.

 

Så Tyskland er begyndt at forstå, hvor enorm en samfundstrussel der udgår fra indvandrerbandernes og -klanernes organiserede kriminalitet. Klanerne er i dag en afgørende magtfaktor.

 

En lignende erkendelse af situationens alvor begynder at melde sig i vores andet naboland Sverige, der også er meget hårdt ramt af kriminelle indvandrerklaners skræmmende magt.

 

Fælles for Tyskland og Sverige er, at man meget længe nægtede at se i øjnene, hvor fatale konsekvenser masseindvandringen fra især den muslimske verden ville få for samfundet.

 

Der har slet ikke været styr på udviklingen i noget af de to lande.

 

Alt for sent

Nu er udviklingen gået så galt, at den politiske korrekthed begynder at blive slidt ned. Man er nødt til at forholde sig mere åbent til, hvor alvorlig en trussel mod samfundet, der udgår fra indvandrerbandernes og -klanernes kriminalitet.

 

Der er bare ét problem: Det sker alt, alt for sent.

 

Indvandrerklanerne og -banderne har for længst etableret sig som enorme magtfaktorer i de to samfund.

 

Uhyggelig samfundsudvikling

En mellemøstlig voldskultur sætter sig stærkere og stærkere igennem. For at føje spot til skade lænser disse kriminelle de offentlige kasser for sociale ydelser, mens de render rundt og begår voldskriminalitet og økonomisk kriminalitet i stor skala.

 

Det er en uhyggelig samfundsudvikling. Og hvis man tror, at denne udvikling i vores nabolande slet ikke kommer til at berøre Danmark, må man tro om igen.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article231682183/Razzien-in-NRW-Clan-Familie-residierte-als-Sozialhilfeempfaenger-in-Villa.html 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…