Indlæg fra læserne 6. januar: Vore politikere forråder os!

Vaccine
Af Dorrit Wejen, København
Magnus Heinicke udtaler at der er godt nyt: Danmark modtager 60.000 vacciner om ugen,
hvilket bevirker at der kan vaccineres 800.000 i løbet af et halvt år.
Det batter ingenting, hvis meningen er der skal opnås flokimmunitet.
Israel har allerede vaccineret over en million.
Viser det sig at vaccinen beskytter på samme måde som influenzavaccinen er vi ilde stedt.
Synes i den grad at EU har spillet fallit Pfizer burde lade andre medicinalfirmaer hjælpe med at fremstille vaccinen.
I stedet for som nu, åbenbart at lade EU bestemme hvor mange vacciner vi får,
var det i allerhøjeste grad nødvendigt, at Danmark selv indkøbte vacciner hos
Pfizer BioN Teck.
DET ER MENNESKELIV DET HANDLER OM.

Vore politikere forråder os!

Af Niels B. Larsen, fvh. civiløkonom

Hvornår går det op for de europæiske politikere og meningsdannere at migrationen fra Mellemøsten og Afrika er ødelæggende for de europæiske samfund – og at trafikken skal standses, hvis ikke vi vil lade vore samfund forvitre til de omtalte områders standard?

 

Hvor længe mener politikerne at de kan få de europæiske befolkninger til at punge ud for at forsørge en mængde mennesker, som europæerne i realiteten ikke har noget ansvar for endsige noget fællesskab med? Og med hvilken ret smider de vores penge ud på det projekt?

 

Hvornår går det op for de europæiske politikere at det eneste, de får ud af deres malplacerede og selvskadende humanitære anstrengelser er flere munde at mætte i form af endnu flere migranter i fremtiden? Lad deres egne lande sørge for dem – og kan de ikke det, er det på grund af overbefolkning – hvilket er de pågældende menneskers eget problem, ikke vores!

 

Hvornår begynder de europæiske politikere at anvende den samme nødvendige kynisme som stort set alle andre områder af verden anvender i forbindelse med migrationen? Den vestlige verden er det eneste område af verden, som har politikere, som er stupide nok til at lukke øjnene for følgerne af migrationen – og at lade den fortsætte.

 

Og hvornår går det op for de europæiske politikere at islam er vor fjende – og altid har været det? Det viser de udbredte barbariske kristenforfølgelser i mange muslimske lande og de mange muslimske terrorangreb med al ønskelig tydelighed. Islam og dermed de toneangivende muslimer forstår kun ét sprog: voldens sprog!

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…