Indlæg fra læserne 3. maj: Die Dumme Dänen # Dansk-muslimsk manifest

Die Dumme Dänen

Af Pernille Birkler

 

De fleste kender sikkert udtrykket ”Die Dumme Dänen” – og vi danskere er vitterligt dumme. Gang på gang stemmer vi på de samme uduelige politikere, som vinder deres plads på tinge ved hjælp af løgn og dygtig manipulation.

 

Vi så det igen i valgkampen 2019, hvor socialdemokratiet med velvillig hjælp fra Journalistisk Venstreparti, som altid er parat med en hjælpende hånd til vennerne, slog på tromme for en stram udlændingepolitik. 

 

Socialdemokratiet vandt som bekendt regeringsmagten, men de gyldne valgløfter om den stramme udlændingepolitik forsvandt som dug for solen. Dermed kunne ødelæggelsen af Danmark fortsætte i endnu fire år.

 

Når de sejrende damer og herrer så er kommet ind i varmen på Borgen – nogle af dem endda gelejdet op på en ministertaburet – og skal til at lede landet, er det langtfra sikkert, at de besidder den ekspertise, som burde være en selvfølge. Det er heller ikke sikkert, at de ved en dyt om, hvad der foregår ude i det virkelige liv – men de har uden tvivl læst en masse bøger.

 

Hvornår lærer vi dumme danskere at lukke ørerne for politikernes lokkende sirenesang, for det er udelukkende en sirenesang, som synges for at lokke os til at stemme på dem.

 

Indrømmet, nogle af dem er skam dygtige sangere, og man kan høre, at de er blevet skolet. Andre kan nøjes med at være et kendt ansigt for at kapre stemmer fra de dumme danskere. 

 

Flertallet af danskerne må også være decideret faktaresistente, for selvom vold, voldtægt, kriminalitet og drab hører til dagens orden fra de ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere, fortsætter vi med at stemme på de samme uduelige politikere, som stædigt klamrer sig til den altødelæggende udlændingepolitik.

 

Vi har også stiftet bekendtskab med et helt nyt fænomen, dominansvold, der bruges flittigt af politikernes gæster mod vores børn og unge. 

 

For kort tid siden faldt der dom i en sag om vold, røverier samt voldtægt af en mindreårig, 794 kriminelle forhold. Men som det mere er reglen end undtagelsen, blev de to unge ikke-danske mænd ikke smidt ud af landet. Sig mig, samler vi ligefrem på den slags?

 

Efter fire år lyder så den lokkende sirenesang igen ud over det ganske land, og Die Dumme Dänen har igen glemt alt om løgn og manipulation og stemmer igen på uansvarlige politikere, som kun er ude på at mele egen kage og egentlig er ret ligeglade med Danmark og os danskere.

 

Hvornår vågner vi dumme danskere op og gennemskuer politikernes løgne og manipulationer? Hvor længe endnu vil vi have prædikatet Die Dumme Dänen siddende på os?


 

Dansk-muslimsk manifest

Af Visti Christensen


Man forstår journalist Christoffer Emil Bruuns bekymring over, at en mufti og imam afslog at ville medvirke i en radioudsendelse, der kunne skabe en samtale om, hvorledes muslimske dogmer bedst kunne sameksistere med dansk kultur. (Kr. Dagbl. 1/5).

 

Anledningen var udgivelsen af et manifest til danske muslimer, som værten på P1 mente var interessant. Mufti Imran bin Munir Husayn, der er grundlægger og leder af Islam-Akademiet, var først positiv, men meldte fra, da udsendelsens ”format” ikke passede ham.


Islam-Akademiets vision er iflg. deres Hjemmeside ”at medvirke til at forøge forståelsesniveauet for islam, for derved at føre til bedre vilkår for individuel forholdelse til islam samt bedre vilkår for tolerance og sameksistens i samfundet”.


Radioværtens bekymring var speciel. Han ville ikke anfægte muftiens opfattelse af kvinder, sex før ægteskab, homoseksuelle og ramadanfaste mv. Nej, bekymringen skyldtes, at unge muslimer kunne føle sig splittede, når deres leder ikke ville deltage.


Nu er det velkendt, at vi danskere er venlige og høflige, og at vi på forhånd tager hensyn til andres særheder. Også islams. Vi mener at kunne hjælpe integrationen på gled, ved på forhånd ”at tage brodden” af, at vi ikke helt forstår deres tro og levevis.


Men hvis man læser førnævnte hjemmesides formål igennem igen, vil man se, at muslimers selvbevidsthed, grundopfattelse, udgangspunkt og målsætning alene er islam selv, som altid og overalt skal sætte dagsordenen og opstille præmisser.


Kort sagt er tekstens mening denne: Der ønskes en øget forståelse fra andres side over for islam, bedre vilkår for denne tros personlige religionsudøvelse og mere tolerance (fra andres side) over for muslimer, så disse får det bedst muligt i samfundet.


Altså igen det forhåndskrav, at herrefolket bestemmer, og skal spørges om tid, sted og art af samarbejde.

 

     

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…