Indlæg fra læserne 29. marts: Enhedsliste – propaganda på DR1

Enhedsliste – propaganda på DR1

Af Lone Eriksen

 

På P1 den 26. marts kl. 12.15. var DR`s darling, enhedslistens integrationsordfører Rosa Lund, endnu engang inviteret. Denne gang for at fremføre sit store skin-humanistiske ønske om at få terrorist-forældre og deres børn hjem til Danmark.

 

Vi lyttere får at vide, at hun elsker glimmernegle og høje hæle, hvilket hun bekræfter med et stort hørbart smil. Hun er virkeligt i fokus i øjeblikket og hun nyder det i fulde drag!

 

Hun er engageret og taler som et maskingevær og kæmper virkeligt for sagen. Her er nogle citater fra Rosa Lunds mund, refereret fra disse 45 minutter.

 

Det er en akademisk diskussion at få børnene hjem, så derfor skal vi tage både mødre og børn til Danmark.

Vi har et velfungerende retssystem i Danmark, men hvis mødrene ikke bliver dømt, må vi leve med det. Hvis domstolene afgør, at de ikke har begået noget kriminelt og overtrådt menneskerettighederne, må vi lade dem gå ud i det danske samfund uden straf.

Det flertal af mødrene, der ikke er danske statsborger, skal til Danmark, fordi deres børn er danske statsborger.

Jeg siger ”kommer hjem”, selvom en del af børnene aldrig har været i Danmark.

Det er dejligt at dagbladets Politikens chefredaktør Christian Jensen støtter os.

Enhedslister prøver at appellere til Søren Pind om at støtte os og vi skal bruge stemmer til højre fra midten for at få børnene til Danmark.

Vi har noget at true med ! PET [Politiets efterretningstjeneste] og FET [Forsvarets efterretningstjeneste] er vores venner. Det passer lige ind i vores geschäft.

Enhedslisten tænker, at når mødrene en dag bliver løsladt og har afsonet en straf skal PET bare holde øje med dem.

Hvis IS havde vundet krigen ville kvinderne nok ikke været kommet hjem.

Danmark må jo bare betale det der koster for få børn og forældre tilbage.

Der er mange ”pladderhumanister” på den fløj som jeg repræsenterer.

Jeg er ofte for kvik på tasterne på nettet uden at tænke mig om. Det indrømmer jeg. Jeg skrev bl.a., at drabet på Bornholm var racistisk og det viste sig ikke at holde efter dommen. Det indrømmer jeg.

 

Slut på citater.

 

Rosa Lund er ivrigt og ”brænder sit lys i begge ender” på den politiske scene. Hun forsvinder formodentlig snart fra rampelyset. Er det godt? Tja… Enhedslisten finder lynhurtigt en klon magen til Rosa Lund, som nu engang er deres måde at forny sig på.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…