Indlæg fra læserne 27. maj: Hellere Grønland end Langeland, det vil virke præventivt # Inden man anklager Israel

Hellere Grønland end Langeland, det vil virke præventivt

Af Knud N. Mathiesen, Byrådsmedlem Århus og Formand: Århus lokalforening

 

Vi skal oprette et asylcenter på Grønland i samarbejde med Grønlands hjemmestyre. Danmark støtter Grønland, med godt 4 milliarder om året så det skulle ikke være umuligt at få en sådan ordning forhandlet på plads med det Grønlandske hjemmestyre.

 

Når vi støtter med 4 milliarder, vil det være passende hvis Grønland vil hjælpe Danmark med et Asylcenter. Der vil formentlig ikke blive brug for at flyve i pendulfart, det vil ikke være det mest attraktive sted, men hvem i alverden siger også at det skal være et luksus hotel, man som kriminel indvandrer skal opholde sig på.

 

Der er mange tomme bygninger på de baser der ikke bruges mere, så der er mange muligheder. Man skal selvfølgelig selv sørge for madlavning, rengøring m.m. Man vil få råvarerne send frem til beboelsen, samt andre fornødenheder. Så skal man selv sørge for resten.

 

Alle indvandrere som ikke vil rejse hjem til deres hjemland efter en dom, hvor udvisning indgår i dommen, skal sendes til asylcenteret på Grønland, det gælder også dem som ikke får asyl her i Danmark og ikke vil forlade Danmark.

 

Det vil samtidig have en præventiv virkning, hvis ikke kriminelle forlader landet efter doms afsigelse, sendes de straks herefter til asylcenteret på Grønland. Det kunne være med til at mindske kriminalitet blandt indvandre og asylansøgere i Danmark. Vi skal ikke forsætte med at være tossegode

 

Tossegodhed, er noget som den udøvende ikke selv kan gennemskue, det vil sige at andre udnytter det på bekostning af den udøvende, uden at denne opfatter hvad der foregår, det er lige nøjagtig det, vi har været vidne til i mange år. Det skal vi have stoppet, vi kan ikke byde den danske befolkning sådanne forhold, det er tossegodhed. Og det skal Dansk Folkeparti tage fat på og få stoppet. Jo før jo bedre.              


 

Inden man anklager Israel for blodsudgydelser, krig, etnisk udrensning mv., bør man kaste et blik på historien

Af Dhamu chodavarapu

 

For kun 80 år siden blev jøderne ført til slagtebænken som får. For 73 år siden havde de intet land og ingen hær.

 

Syv arabiske lande erklærede krig mod den lille jødiske stat kun få timer efter dens oprettelse. Jøderne var få mod mange arabiske muslimer. Libanon, Syrien, Irak, Jordan, Egypten, Libyen, Saudi-Arabien angreb alle på samme tid.

 

Hvis ikke det jødiske firma Rafael Advanced Defense havde udviklet Iron Dome, ville der have været et utal døde Israelere efter Hamas’ tusindvis af affyrede raketter, som rammer uvilkårligt blandt civile i Israel.

 

For 54 år siden kæmpede jøderne med de tre mest magtfulde hære i Mellemøsten og jøderne fejede dem af banen på seks dage.

 

Jøderne kæmpede mod forskellige koalitioner i arabiske lande, som havde moderne hære og mange sovjetiske våben.

 

I dag har jøderne en stat (land), en hær, et kraftigt luftvåben en moderne økonomi med eksport til en værdi af milliarder dollars.

 

Intel – Microsoft – IBM og mange højteknologiske virksomheder udvikler avancerede produkter i Israel. Jødiske læger modtager priser for medicinsk forskning.

 

Det land, som De Forenede Nationer gav jøderne var 65 % ørken. Jøderne får ørkenen til at blomstre og sælger appelsiner, blomster og grøntsager over hele verden. Israel har sendt sine egne satellitter ud i rummet

 

Israel kan være stolt over at være af samme rang som: USA, Rusland, Kina, Europa, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Danmark.

 

Jøderne overlevede farao, overlevede grækerne, overlevede romerne, overlevede inkvisitionen i Spanien, overlevede pogromer (religiøse undertrykkelse) i Rusland, Polen, overlevede Hitler, overlevede tyskerne ,overlevede Holocaust,overlevede hære i syv arabiske lande, overlevede Saddam Hussein, nu overlever de tilstedeværende fjender

 

Tro ikke på de danske Røde og DR og TV news for der ikke mange Jøder i Danmark som er deres stemmekvæg, derfor ser de bort fra de mange gode ting om Israel, men giver Israel skylden for blodsudgydelser og krigen. De straffer smed for bager.

 

Hvis man er utilfreds med en afgørelser, affyrer man ikke tusindvis af raketter imod civilbefolkningen. Man bygger ikke tunneller med våbendepoter for at udslette et demokratisk land.

 

Den Røde fløj fører en misvisende propaganda i DR og TV2, hvor man viser grædende kvinder fra Gaza, men hvad med dem der blev dræbt i Israel af raketregn fra Gaza bl.a en sygeplejerske fra Indien.

 

Mange lande som USA støttet Gaza med kolossale pengebeløb, men Hamas har brugt dem til at bygge tunneller og våbendepoter for at slette Israel fra verdenskortet i stedet for velfærd for sin befolkning.

 

Etnisk udrensning bør tillægges Hamas og andre islamiske religiøse fanatiker og ikke Israel.

 

Er der et land i verden, hvor Islam er kommet til magten og har skabt fredeligt samvær med andre religioner?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…