Indlæg fra læserne 23. november: Ikke mere konsensus

Ikke mere konsensus

Af Poul Larsen, Skovlunde

 

Det siges, at man med alderen bliver mere medgørlig. I mit tilfælde er det hvad politik angår gået modsat. Med livserfaring er, at det er blevet tydeligere og tydeligere, at centrumvenstre er i politik for at bibeholde magten, mens centrumhøjre er i politik for at undgå tab af magt.

 

Dette udmønter sig i at borgerlige i det store hele kun arbejder for at bremse udviklingen mod en socialistisk/socialdemokratisk stat, man foretager sig aldrig noget der direkte gavner det enkelte individs udfoldelsesmuligheder eller frihed.

 

Venstrefløjens model

Klientgør dine vælgere.

 

Tal til det værste i dine vælgere (mistro dem der er rigere end dig og jantelov), del og hersk.

 

Fragmenter vælgerne, ved at skabe offergrupper, indvandrere, flygtninge, LBGTQ, lejere, enlige mødre, find selv flere.

 

Udse dig de modstandere der har mindst magt og flest penge, dæmoniser dem som grådige, de bredeste skuldre skal bære de største byrder, håb på at dine borgerlige modstandere forsvarer dem, så du kan cementere din position som forsvarer af retfærdighed og det gode, samtidige med at de borgerlige viser deres sande ansigt.

 

Pålæg nye skatter, som du kan fordele til din vælgerbase, topskat, boligskat, arveafgift, overdragelsesskat (virksomheder), pensionsskat. Kort sagt enhver skat der primært rammer en del af befolkningen og ikke en anden.

 

Udvand grundloven, ved at tillade alle mulige og umulige styrelser, kommuner, instanser adgang til din bolig eller adgang til dine personlige oplysninger (økonomi).

 

De borgerliges model

I sagens natur burde det være en friheds model der standhaftigt forsvarer individets frihed til udfoldelse samtidigt med at der tages hånd om de svageste (ikke opfundne klienter)

 

Tal til det bedste i folk, du kan selv og vi støtter dig, tag chancen og vi samler dig op når du fejler

 

Vi pålægger dig ikke byrder (skatter) som andre ikke betaler (retfærdighed)

 

Vi beskatter ikke noget der begrænser din frihed (særafgifter på mad, tøj, biler, fisketegn, jagttegn, strøm, brændstof)

 

Tilskud omlægges til fradrag, forskellen er, at tilskud skal søges (besværligt), fradrag er givet på forhånd.

 

Det betyder at borgerlige skal til at sige nej. Nej til finanslove der frigør midler til alle mulige og umulige projekter. Nej til alt der ikke er direkte borgerrettet på kommunalt plan.

 

Det må være nok at vores socialistiske teenager har fået sit forældrekøb, det er på tide at de lærer at stå på egne ben. Vi vil ikke også betale for, cyklen, elregningen og den dyre økologiske veganer kost. Jeres liv jeres valg, men kom ikke og fortæl mig, hvad jeg skal gøre med mit liv, mens du bruger af mine penge og kalder mig et dårligt menneske, når du ikke får din vilje. 

 

Udgangspunktet er, ikke mere end halvdelen til samfundet, den anden halvdel går til min familie. 

 

Og få så selvangivelsen til at vise, hvad man totalt har betalt i skat over livet og hvad man har trukket fra de offentlige kasser, så man kan se hvad vanviddet egentlig koster.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…