Indlæg fra læserne 22. marts: Benjamin Netanyahu er en fighter for sit land # Store Knud og den modsatte Knud

Benjamin Netanyahu er en rigtig fighter for sit land

Af Kim Harlev

 

Det er virkelig imponerende at se, hvordan det er lykkedes for Israel at sikre sig en af verdens allerbedste Covid-19 vacciner. Og vel at mærke i så store mængder og leverancer, at hele befolkningen indenfor kort tid vil være vaccineret. At det er gået sådan, kan Israel i høj grad takke landets statsleder – Benjamin Netanyahu for. Hans ukuelige indsats og vedholdende gåpåmod, med at blive ved med at presse på for at sikre landet de meget vigtige mRNA vacciner, gav til sidst pote.

 

Helt anderledes er det gået i Danmark. Som en del af EU´s katastrofale vaccinehåndtering, mærker Danmark for alvor de dybt alvorlige konsekvenser af vaccine-manglen. Det koster langvarig nedlukning i hele Danmark, og medfører derudover en meget stor gældsætning af landet. Dertil kommer de mange hospitalsindlæggelser og et stort antal døde det sidste års tid. 

 

På næsten tre måneder er der kun blevet færdigvaccineret 286.878 (18.03.21)! Og på samme dato er der borgere i de mest sårbare grupper og endda folk over 80 år, som stadig ikke har set så meget som skyggen af et stik. Der mangler især gode Covid-19 vacciner, derudover kører hele processen med at booke en tid til vaccination meget dårligt og flere har ifølge nyhedsmedier nærmest opgivet det. Når systemet ikke engang kan håndtere de ret få borgere der for øjeblikket skal vaccineres, hvor sandsynligt er det så at kunne vaccinere over 400.000 dagligt, som sundhedsministeriet skrev tidligere?

 

Selvom vaccinen fra AstraZeneca har været suspenderet nogle dage, har EMA nu udtalt at de fortsat vil anbefale den. Udover eventuelle bivirkninger, tyder flere data fra både AstraZeneca selv og den kommende vaccine fra Johnson & Johnson på, at disse to sandsynligvis giver markant dårligere beskyttelse mod Covid19 end mRNA-vaccinerne fra bl.a. Pfizer/BioNtech. For blot få uger siden mente de danske sundhedsmyndigheder også, at AstraZeneca vaccinen ikke burde gives til personer over 65 år. Men i løbet af kort tid foretog man en total kovending i sagen og nu kunne denne vaccine pludselig godt gives til alle over 65!

 

Når man rundt omkring i Europa kan se, at flere såkaldte eksperter, læger og andre som anbefaler og siger god for AstraZeneca – selv har fået mRNAvaccinen fra Pfizer/BioNtech, så virker deres udtalelser ikke særlig troværdig. De mener åbenbart, at AstraZeneca vaccinen er god til alle andre end dem selv!


 

Store Knud og den modsatte Knud
af Lone Eriksen

 

Knud den Store var konge af Danmark år 1018-1035. Hans navnebror Knud Foldschack er advokat og søn af en skibsreder.

 

Alle Den Korte Avis´ læsere kender sagen om børn i Syrien. Knud Foldschack tilhører segmentet omkring humanisterne hos De Radikale, DR og Politiken og er en stor stjerneadvokat på parnasset. I denne personkreds er den herskende mening, at han kæmper for nogle børn, der lever langt fra Danmark!

 

Men lad os tage en anden vinkel på problematikken. Hvis vi forestiller os, at det han faktisk kæmper for, er at få forældrene til Danmark. Disse stadig aktive Islamiskstat krigere, som vansmægter i ørkensandet. Det ligger ikke fjernt, at Knud Foldschack bruger denne særlige metode, hvor han påstår, at han taler børnenes sag, men faktisk ønsker at forældrene kommer til Danmark. Hvorfor nu det? Han ved, at hvis han får børnene til Danmark vil det vise sig at diverse konventioner påbyder Danmark at tage forældrene med. Så er både teoristforældrene og deres børn på vej ind over grænsen!

 

Løgnen som ofte høres, om at så kan forældrene ”bare” stilles for en dommer, er ren propaganda. Bevisets stilling mod dem vil være alt for svagt, da det er helt umuligt at efterforske deres ugerninger, der er udført 1500 km fra Danmark i et lovløst område for flere år siden. Blandt andet fordi mange vidner og ofre simpelthen er døde.

 

Knud den Store var konge af Danmark og blev hyldet af folket. Hans navnebror Knud Foldschack – advokat, hyldes af en personkreds, der bevæger sig i Københavns beskyttende saloner.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…