Indlæg fra læserne 21. april: Vi kan ikke tage de såkaldte  flygtningebørn hjem – Coronahysteri i Herning

Vi kan ikke tage de såkaldte  flygtningebørn hjem

Af Ejvind Bitsch

 

Fra flere sider argumenteres der med, at børnene i de syriske fangelejre bør hentes “hjem” til Danmark – bl.a. senest Birte Machintyre her i bladet d. 12. april. Spørgsmålet er dog, hvad “hjem” er. I min verden er der en del problemer, som regeringens godhjertede støttere ikke har styr på – det oven i købet langt fra.

 

Desværre har bl.a. støttepartierne i sin tid været med til at kreeret en lovgivning, som sikrer, at det ikke er muligt at tage flygtningebørn “hjem” uden at der efterfølgende hentes en stribe familiemedlemmer med.            

 

Det er jo tydeligt, når de radikales Martin Lidegaard og enhedslistens Rosa Lund for åben TV-skærm argumenterer for, at disse børn skal HJEM, så sker det med et rævesmil, for de ved ganske udmærket, at den lov, der gør det muligt at forlange børnene hjem automatisk medfører, at både mødre, fædre og evt. andre familiemedlemmer følger med i kølvandet på børnene. Derfor nej! Det lyder smukt og rigtigt, når de kræver børnene “hjem” til Danmark – men børnene gør det ikke alene.

 

For nyligt kunne vi på TV opleve en 29-årig mor til 2 “danske” børn sige klart nej til at børnene kunne komme “hjem” til Danmark uden hende. Hendes forældre havde forladt Danmark, da hun var 4 år – de var rejst til London. Når hun argumenterede for at komme hjem til Danmark foregik det på engelsk. Hun magtede overhovedet ikke at tale dansk! Så stærk var hende tilknytning til Danmark! Det sociale sikkerhedsnet var klart bedre her i Danmark end i London. Derfor!

 

Desværre er det sådan, at hver anden fange har udenlandske rødder. Vi har ganske enkelt hverken plads eller råd til at importere disse mennesker. Vi kan heller ikke tillade os, at vore lyse danske piger udsættes for voldtægter, som tilfældet er i øjeblikket. Ikke-vestlige indvandrere begår nu næsten lige så mange voldtægter som danskere. Det sker på trods af, at de kun udgør 8.2% af den mandlige befolkning i alderen 15 -79 år med danskerne 86.4%. Så derfor: Nej tak!

 


Coronahysteri i Herning

Af Ole Sørensen

Først var der Hedager sogn i Herning vest, med Coronalukning over en bred kam. Det gik ud over Midtjyllands Kristne Friskolen, hvor der faktisk ikke var nogen smittede af 1000 elever.

 

Børn fra det lukkede område derude, tog skoletasken og mødte op, på flere folkeskoler udenfor området, så hvor er logikken her?

 

Det er lutter skrivebordsafgørelser i hovedstaden, hvor sundheden derfra, har været på langfart til Herning, uden nogen har været her og set på de egentlige forhold. Golfbanen herude mod øst, har det lukkede Fredens sogn på halvdelen af banerne og intet på den anden halvdel, så spillerne krydser nu alligevel grænserne under solen i disse dage.

 

Herning Erhvervsgymnasium deles i to skoler i Fredens Sogn

Det betyder således, med hovedrysten fra elever og lærere, at den ene halvdel, må eleverne møde op til undervisning. Men det må de ikke på den anden halvdel af samme skole, hvor den lukkede Tingvej adskiller de to skoler med få meter. Hvor der uddannes mange elever i HHX og HTX, med studenterhuer igennem nogen år. Man ved ikke med dette skoleår, når så mange mødedage er blevet til hjemmeundervisning.

 

Kunne man kalde ovennævnte historier, for ægte Molbo-beretninger, eller et bette centralt hysteri, ude i Coronapandemiens skygge.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…