På TV vises test-køer med udelukkende danskere – ikke een “med anden etnisk baggrund” står i køen

Modelfoto: Privat
Coronatest
Af Agnete F. Trégart
Hvorfor går alle politikere, journalister og medier m.v. uden om det virkelige spørgsmål (som katten om den varme grød)? Mette Mink og co. taler om “test, test og yderligere test” af alle danskere flere gange om ugen. Medens smittetallet vokser og vokser i indvandringstætte områder som Voldsmose og Kbh-nord-vest og andre steder.
Der oprettes testcentre med stor kapacitet i nævnte områder, der bliver stemt dørklokker, opsat tests–anvisninger på alverdens sprog (selv om mange har været her i landet i mange år uden at have haft lyst til at lære landets sprog). På TV vises test-køer med udelukkende danskere – ikke een “med anden etnisk baggrund” står i køen. Spotter journalisten endelig een af førnævnte, bliver vedkommende selvfølgelig plukket ud og interviewet, for at folk skal tro, at der kommer flere til test.
Virkeligheden er, at danskerne fortsat skal lide under muslimernes corona-diktatur – masser af små forretningsdrivende går konkurs, og danskerne bliver i generationer frem pålagt skatter og afgifter til at betale for de uhyre summer den røde regering med sine indvandrevenlige støttepartier øser ud til korrupte udenlandske regimer og integrationsprojekter her i landet, hvilket gennem årene har vist sig at være fuldstændigt nyttesløse.
Hvornår tør nogen offentliggøre det virkelige problem – nemlig at corona spredes allermest i muslimske kredse, fordi mange muslimer af en eller anden grund -( jeg har læst i Den Korte Avis, at en af “de lærde imamer” har udtalt, at man bliver homoseksuel af vaccination, og det er jo “haram”=forbudt at være homo i de kredse) – hverken vil lade sig teste eller vaccinere?
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…