Indlæg fra læserne 31. maj: Uhyggelige, uacceptable perspektiver i Hamburg

Uhyggelige, uacceptable perspektiver i Hamburg

Af Jørgen Casse

 

Videoen fra Hamburg, med mange sortklædte individer der råber antisemitiske slagord mod jøder, bringer minder frem om en ikke så fjern fortid i netop det samme land, hvor det organiserede jødehad havde sin seneste rod.

 

De nazistiske brunskjorter endte netop som sortklædte SS’er, efter de lange knives nat den 30 juni til den 2 juli 1934, under hvilken Ernst Röhm lederen af SA, og mange andre nazister blev brutalt myrdet af netop Der Schwarze Korps, Heinrich Himmlers nydannede beskyttelses korps SS (Schutzstaffel). Dette korps var egentlig ment som en livgarde for Føreren, men blev hurtigt udvidet til at varetage andre opgaver indenfor det tredje rige.

 

Poul von Hindenburg, Tysklands daværende seneste præsident, døde den 02 august 1934. på sit gods Neudeck i Østpreussen. At Hitler og hans medløbere kunne gennemføre de lange knives nat, medens Hindenburg stadig levede, viser hvor stor en magt han havde fået. Hidtil havde han holdt sig i skindet, fra at gå alt for radikalt til værks, men nu sad han mere fast i sadlen.

 

Bland de mange der blev myrdet var Gregor Strasser. Gregor Strasser havde spillet en meget stor rolle ved oprettelsen ad nazi partiet, sammen med sin broder Otto Strasser der var stifter af Der Schwarze Front i 1930. dette havde til formål, at splitte NSDAP og overtage partiet efter Hitler Gregor var leder af den socialistiske del af NSDAP. Otto drog i eksil i 1933, men kom tilbage i 1955, døde som 76 årig i 1974 i München.

 

Strasse brødrene havde et meget stort socialt netværk som de stillede til rådighed for Hitler, det medvirkede til Hitlers magtovertagelse.

 

Der Schwarze Korps’ medlemmer blev kernen i jødeudryddelsen, der for alvor tog fart efter Wannsee-konferencen 20 januar 1942, Die Endlösung. Starten på det organiserede mord på europas jøder. Under denne optræder navne som Adolf Eichmann, og Reinhard Heydrich. En anden berygtet nazist, der deltog i konferencen var Roland Freisler, den frygtede dommer ved folkedomstolen, der blandt andet behandlede processen mod 20 juli kuppets medlemmer. Heinrich Müller bedre kendt som GeStaPo Müller var også deltager.

 

Wannsee-konferencen blev legaliseringen af mordet på mere end 6 millioner europæiske jøder.

 

Det er den erindring videoen fra Hamburg fremkalder, hos de generationer der er født under og lige efter anden verdenskrigs afslutning. Altså blandt andet hos min generation. Ikke kun blev jøder udryddet i koncentrationslejrene, men alle som styret ikke fandt behag i, sigøjnere, sociale afvigere på alle niveauer etc, blandt metoderne var stats eutanasi, aktiv dødshjælp

 

Det uhyggelige ved denne demonstration er, at deltagernes religiøse ledere ikke tager kraftig afstand fra deres menigheds adfærd, for eksempel ved muhamedanismens ækvivalens til den katolske kirkes ekskommuninkation. Ved ikke at foretage en sådan handling, bliver det muhamedanske samfund medansvarlig for dets medlemmers handlinger. Det og det alene har magten til at stoppe dette skråplan som deres utilpassede og uansvarlige medløbere er ude på.

 

Jøderne i Danmark har siden 29 marts 1814, ved ‘Jødernes Frihedsbrev’ haft en ret til at være I Danmark, en ret den daværende enevoldskonge Frederik den 6 gav dem. Danmark var det første land i Europa der ved lov udstedte en sådan ret for jøderne. Loven som er på 20 paragraffer regulere hvad jøderne haver at rettes sig efter. Mosaisk Trossamfund accepterede lovens indhold, og har siden levet i fredelig sameksistens i Danmark. Det forhold ønsker hverken etniske danskere eller jøderne, at ændre på.

 

Jøderne i Danmark kan ikke på lovlig vis forfølges af anderledes tænkende, de har en lovmæssig ret til at opholde sig i landet, og er at betragte som ligeværdige med andre danskere på alle områder.

 

Her kan man læse den lov som Frederik 6 lod udfærdige i 1814.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…