Indlæg fra læserne 1. september: Når Dannebrog ikke er nok # Hvad sker der med udviste tyvekængte?

Når Dannebrog ikke er nok

Af Ejvind Bitsch

 

Vi har netop oplevet Danmark klædt i lyserødt inkl. regnbuefarvede flag. Der er flere ting, jeg ikke forstår – bl.a. følgende:

 

I 2019 fejrede vi, at det var 800 år siden, Dannebrog faldt ned fra himlen under et drabeligt slag ved Lyndanisse i Estland. I alle disse 800 år har vi danere haft eet flag, Dannebrog, som har været det fælles flag, vi har haft.

 

Jeg har flere glimrende venner, som seksuelt tilhører det regnbuefarvede segment. Det betyder dog ikke, at de ikke føler, at Dannebrog er deres flag.

 

Jeg er meget spændt på at høre, om muslimerne inden længe får lov til at signalere deres tro med et flag, der viser det. Eller måske et flag, der signalerer, at den, der flager, er landmand eller agrar.

 

Det er fx ikke tilladt at flage med en anden nations flag. Ikke desto mindre har vi set regnbueflag vaje masser af steder. Adskillige kommuner har benyttet “den lyserøde periode” til at hejse regnbueflaget for dermed at vise, at de støttede den regnbuefarvede mangfoldighed. Man fristes til at spørge, hvad bliver det næste? Hvor for har vi heteroseksuelle ikke et flag? 

 

Det er pinligt, at man som “regnbuefarvet” ikke associerer sig med resten af befolkningen – ikke føler, Dannebrog også dækker dem.


Hvad gør vi med udviste tyveknægte ?

Af Morten Dreyer
Det sker iblandt, at en dommer vælger at udvise en kriminel. Og når tyveknægten derpå er sat på Rumænien Expressen ved Kruså, så skulle alt vel være godt.
Problemet kan være, at alt for mange kriminelle vælger at komme tilbage til smørhullet Dannevang.
Hvordan forholder vi os til udviste kriminelle, som trods dom alligevel rejser ind i landet.
Her kunne mærkbare bøder være gavnlige.
Gerne kr 500.000,- eller mere.
Nu vil mange sige, at en tyveknægt fra Litauen eller Rumænien ikke kan betale direkte.
Men forbryderen vil derved forlade Danmark i camping-habit og badetøfler og absolut intet andet. Og når han kommer hjem til mors kødgryder, vil han opleve, at restgælden er solgt videre til incasso advokater i hjemlandet.
Man kan ikke klippe håret af en skaldet, påstås det.
Men sådanne advokater kan alligevel trække penge ud af en skyldner gennem de næste mange mange år. De er nok mere effektive end et girokort fra Udbetaling Danmark.
Morten Dreyer, DF i Dragør
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…