Indlæg fra læserne 1. december: MeToo opfører sig kafkask # Kommisionsundersøgelser # Inger Støjbergs tale

MeToo opfører sig kafkask

Af Svend E. Just

 

Ifølge en landsdækkende herværende papiravis er det et problem for MeToo-bevægelsen, at kvinders anklager mod en mand for krænkelser (grænseoverskridende berøringer/ord ) udleveres til den anklagede mod kvindens vilje. Det kan vel kun forstås sådan, at mænd i såkaldte grænseoverskridende sager ikke må få at vide, hvem der føler sig krænket samt oplysninger om krænkelsernes indhold? Det lyder da mildest talt forrykt. Ordet kafkask dukker op i mine tanker. Og hvad med menneskerettigheder?

 

Til fuldendelse af manglende retssikkerhed fandt skrivende journalist ingen anledning til at supplere artiklen med kommentarer fra nogen, der måtte mene noget andet. Herved bliver artiklen til et partsindlæg – og dermed ensidig information. Og så er hele naturens forplantningsmæssige side af dette her ikke medtaget.

 

Hvordan kan alvorlige og erhvervstruende anklager mod en person være dybt fortrolige i forhold til anklagede? Motiverne til anklager om krænkelser kan jo være mange! Så vil man spytte på folk, må man have skægget over bordet.


 

Kommisionsundersøgelser

Af Robert Højland

 

Da der ikke er tale om sandhedspligt, når der vidnes i en kommissionsundersøgelse, vil resultatet blive, at den part der stikker de bedste og sikkert også største løgne vinder sagen.

I det forhold er EU også indblandet med et et dekret.
Det er utroligt at den almene befolkning skal finde sig i, at politikere kan slippe af sted med de mest groteske handlinger uden at skulle stå til regnskab for deres gøremål, FØJ!
En situation som denne skal ændres så man får sandhederne frem.

Inger Støjbergs tale
Af A. V. Friis.

Tusind tak til DEN KORTE AVIS for offentliggørelsen af Inger Støjbergs afsluttende tale i rigsretten.

Havde vi bare flere politikere af hendes slags i Danmark, ville landet igen komme til at være et godt sted for danskerne at leve.
Lige meget hvor hun vælger at stille op til næste folketingsvalg, vil hun helt sikkert få en enorm vælgertilslutning. For Danmarks skyld ønsker jeg hende alt mulig held og lykke i fremtiden.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…