’Hvide’ briter bliver forfulgt, kvinder bliver underkuet, samfundet revner – fundamentalistisk islam overtager stadig større dele af Storbritannien

You Tube

Islamiseringen vinder frem i Storbritannien. Vi kender mønsteret fra Danmark, men hos briterne er det væsentligt mere massivt.

 

En stadig større andel af befolkningen har muslimsk baggrund. Der dannes kæmpestore parallelsamfund, som lever deres eget liv adskilt fra det øvrige samfund. De vestlige frihedsværdier er under hastigt voksende angreb fra fundamentalistisk islam.

 

Samtidig er kvindeundertrykkelsen udtalt – i pagt med Koranens ord: ”Mænd står over kvinder.” (Sura 4, vers 34).

 

De britiske tilstande kan tjene som en advarsel om, hvor meget også det danske samfund kan komme under pres fra en kultur og nogle værdier, der er vores samfundstradition ganske fremmed.

 

Det fremgår af en bog, som nu udgives af en mand, der selv er muslim og engang fortaler for ekstrem, fundamentalistisk islam. ”Among The Mosques: A Journey across Muslim Britain”, hedder den.

 

Bogen er omtalt i avisen Daily Mail.

 

Forfatteren hedder Ed Husain. Han var islamist i sine yngre år, og han blev oplært til hellig krig i rabiate miljøer. Men i dag arbejder han som akademiker og rådgiver med stærkt kritiske analyser af den fundamentalistiske islam og de radikale muslimske kræfter.

 

”Fysisk er de i Storbritannien – mentalt lever de et andet sted”

Ed Husain nøjes ikke med generelle akademiske analyser. Han mødte uanmeldt frem i en række toneangivende moskeer rundt omkring i landet for at overvære, hvordan fredagsbønnen foregik.

 

Husain talte også med stribevis af muslimske taxichauffører, forretningsdrivende, imamer og andre lokale muslimer. Desuden talte han med ’hvide’ (ikke-muslimske) briter, der sagde rent ud, at der findes områder i deres by, hvor de risikerer at blive angrebet, hvis de viser sig.

 

Han tegner billedet af et britisk samfund, der er blevet ekstremt opsplittet. Som han skriver:

 

”En muslim kan tilbringe måneder uden kontakt med det omgivende ’hvide’ Storbritannien.” Og han tilføjer:

 

”Fysisk befinder de sig i Storbritannien. Men mentalt lever de et andet sted.”

 

Rabiat udgave af islam

I Danmark spiller den arabiske islam en betydelig rolle.  Denne islam findes absolut også i Storbritannien. Men her er de massive muslimske parallelsamfund især domineret af strømninger fra asiatiske lande såsom Pakistan, Bangladesh og Afghanistan. Historisk hænger det sammen med kolonitiden.

 

Denne udgave af islam antager mindst lige så rabiate former som for eksempel de arabiske varianter. I begge tilfælde er der tale om et dramatisk angreb på de europæiske landes kultur og samfundsform.

 

Ifølge Ed Husain kontrolleres næsten halvdelen af de britiske moskeer af de såkaldte Deobandi, der står for en ekstrem islamisk fundamentalisme. Blandt andet Taliban bygger på Deobandi-islam.

 

Den største af de fundamentalistiske bevægelser, der er kommet til Storbritannien fra Asien, hedder Tablighi Jamaat. Og her taler vi virkelig om en meget stor bevægelse – omkring 80 millioner tilhængere på verdensplan!

 

Bevægelsen insisterer på, at den er fredelig. Men ifølge Ed Husain repræsenterer den voldelig hellig krig (jihad). Blandt andet inspireret af den tænkning, som også Osama bin Laden og al-Qaeda har bygget på.

 

”De taler slet ikke til os”

Men det er ikke kun voldsdyrkelsen hos disse kræfter, der er skræmmende. Det er hele den frihedsfjendske, antidemokratiske og kvindeforagtende grundholdning.

 

Man tør ikke tænke den tanke til ende, at denne grundholdning står til at få helt afgørende indflydelse på det britiske samfund. Man må gå ud fra, at holdninger, der går i samme retning, også vil blive en del af voksende parallelsamfund i Danmark.

 

I Storbritannien markerer de muslimske parallelsamfund, der ikke mindst er stærke i en række midtengelske byer, sig på en ganske håndfast facon.

 

I Bradford mødte Husain et ældre, britisk ægtepar på en pub. De fortalte, at ”de lokale” (muslimerne) simpelt hen ikke taler til dem.

 

Blev banket, fordi han var hvid og befandt sig på det forkerte sted

Den muslimske dominans i disse områder viser sig også i mere aggressive former.

 

Ed Husain taler med flere briter, hvis sønner er blevet overfaldet af asiatiske unge. ”Unge” betyder i den forbindelse ikke kun drenge. En mand fortæller, at hans søn på 12 år blev banket af 18-19-årige muslimer fra Blackburn, da han var kommet ind i et berygtet område af byen kontrolleret af asiatiske muslimer.

 

”Hvorfor blev han banket?”, spørger Ed Husain faderen. Det korte svar lød: ”For at være hvid – han var i det forkerte område!”

 

Betydelige dele af disse byer er, hvad man på engelsk kalder ”no-go areas” for hvide briter.

 

Husain taler også med ’hvide’ briter, der hævder, at man risikerer at blive smidt ud af disse områder, hvis man viser det engelske flag. ”Man beskyldes for at være ’racist’.”

 

Fremmed i eget land

Et gennemgående træk hos mange af de hvide briter, som Ed Husain taler med, er følelsen af at være blevet en fremmed i sit eget land.

 

Det illustreres meget kontant af moskeen i Didsbury. Den var engang en kirke. Men i takt med den massive befolkningsændring og islamiseringen er den altså endt som moské.

 

Da Ed Husain var på stedet, blev dette skred understreget af et skilt ved moskeen, hvor der stod: ”Sharia Afdeling”.

 

Skiltet markerede, at der var her muslimer kunne få gennemført muslimske vielser og skilsmisser, ligesom de kunne få afgjort diverse stridigheder uden om det britiske retssystem. Afgørelser, der ikke bygger på engelsk lov, men på sharia.

 

 

Kvinder er andenrangs

Ed Husain skildrer også, hvordan de muslimske kvinder har en andenrangs status i forhold til mændene.

 

For eksempel får de ikke lov til at arbejde. En del steder har de slet ikke lov til at vise sig i moskeen, andre steder skal de indtage separate og mere ydmyge pladser. Skoler forbyder pigerne at deltage i svømmeundervisning.

 

I nogle tilfælde har kvinderne direkte forbud mod at forlade hjemmet uden mandens tilladelse. I en bog, som Ed Husain stødte på i en islamisk boghandel, hedder det:

 

”Hvis en kvinde forlader sit hjem uden sin mands samtykke, bliver hun forbandet af alle himlens engle og hele universet, indtil hun vender hjem igen.”

 

De almindelige briter har aldrig bedt om dette

Dette er vel at mærke ikke Afghanistan. Det er vel at mærke ikke Saudi Arabien. Det er Storbritannien – i dag.

 

Og det bliver ikke bedre i fremtiden. Det vil blive værre. De britiske politikere har svigtet fatalt.

 

Storbritannien bliver mere og mere islamisk, og det går ret hurtigt.

 

De almindelige briter har aldrig bedt om dette. Men det får lov at ske i et samfund, hvor de ledende lag går højere op i politisk korrekthed end i at værne om frihedsværdierne, demokratiet og kønnenes ligestilling.

 

Og befolkningen har altså ikke vist kraften til at sige stop. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…