Nu kommer konsekvenserne af vanvittig udlændingepolitik: Muslimer brøler jødehad ud i tyske gader

Skærmprint/Arkiv

Efter nazismens mareridt blev Tyskland grebet af en skyldplaget politisk korrekthed. Den slog for alvor igennem under kansler Angela Merkel.

 

Da den massiv asylstrøm ramte Europa i 2015-16, åbnede Tyskland dørene for en meget stor del af de migranter, der kom fra især den muslimske verden.

 

Kansler Angela Merkel udtalte de berømte eller berygtede ord: ”Wir schaffen das!”. Frit oversat: ”Det skal vi nok klare!”

 

Merkel var opsat på at sende et signal til verden om, at fortidens onde Tyskland nu var afløst af det gode Tyskland.

 

Nu brøler muslimer i gaderne

Muslimer fra Mellemøsten og andre egne greb Merkels invitation og kom i kæmpetal ind over den tyske grænse. En meget stor del af dem var ikke reelle flygtninge – men de greb chancen, da Merkel tilbød den.

 

Dermed fik Merkel skabt indtrykket af, at Tyskland nu var blevet et foregangsland for godhed og humanitet.

 

Men virkeligheden skulle vise sig at være en anden.

 

Tyskland fik lagt nazismens mørke jødehadende fortid bag sig. Merkels politisk korrekte udlændingepolitik fik imidlertid skabt et andet monster af had og vold.

 

Chokerede må tyskerne og alle vi andre følge, hvordan det i dag er muslimer, der brøler jødehad ud i de tyske gader.

 

Den politiske korrekthed, der skulle give Tyskland syndsforladelse i verdens øjne, er nu endt i en ny form for trussel mod fredelige mennesker – frem for alt mod jøder.

 

Jødehad

Baggrunden er ret åbenbar: den massive tilstrømning af mennesker med arabisk-muslimsk baggrund. Mange af disse migranter er præget af et dybt forankret had – ikke bare til den moderne stat Israel, men til jøder.

 

Dette handler nemlig ikke alene om protester mod Israels krigsførelse. Det handler om jødehad.

 

Det viser sig blandt andet i, at arabiske grupper demonstrerer ved synagoger. Synagogerne fører ikke krig. Men de repræsenterer den religiøse jødedom.

 

En stor del af de arabiske demonstranter skjuler heller ikke på nogen måde, at deres aggressioner retter sig mod jøderne som jøder.

 

Den Korte Avis bringer i dag en video fra byen Gelsenkirchen , hvor man kan høre palæstinensiske og formentlig også andre arabiske demonstranter taktfast råbe: ”Skide jøder!”, ”skide jøder!” foran en synagoge.

 

Merkel ville med sin politisk korrekte udlændingepolitik vise, hvor godt og humant Tyskland var blevet. Hun har i stedet fået skabt uhyggelige tilstande i sit land.

 

Denne adfærd er et resultat af dybt forankret antisemitisme i islamiske kredse og en svag og naiv udlændingepolitik fra den tyske regerings side.

 

”Arabisk-muslimsk præget, antisemitisk pøbel”

Redaktør Julian Reichelt fra BILD leverede søndag – under overskriften: ”Vort land er i fare!” – følgende bramfri kommentar til situationen:

 

”Det, som vi lørdag måtte se på vores gader, var intet mindre end en historisk fare. Vores regering lader det ske, vores offentligt-retlige medier (TV-stationer) bagatelliserer det:

 

En fuldkommen entydigt arabisk-muslimsk præget, antisemitisk pøbel marcherer gennem næsten alle store tyske byer og kræver fulde af had, at Israel udslettes.”

 

Der findes muslimske røster i Tyskland og andre lande, som offentligt distancerer sig fra jødehadet. Men de er få og har ingen indflydelse på de mennesker, der marcherer i gaderne med budskaber om had og vold mod jøderne.

 

Julian Reichelts konklusion: ”Vort land er i fare!”

 

”Knep deres mødre, voldtag deres døtre”

Det voldsomme jødehad, som i disse dage viser sig blandt især arabiske muslimer i Tyskland, vækker naturligt nok særlig opmærksomhed på grund af Tysklands frygtelige fortid med jødeforfølgelser og jødedrab.

 

Men i flere andre europæiske lande lufter demonstranter ligeledes deres had til jøder. Det gælder således Storbritannien og Frankrig.

 

I Storbritannien arresterede politiet søndag fire mænd, som fra højtalere i flere biler og under palæstinensiske flag råbte trusler og antisemitiske skældsord. Blandt andet denne smagfulde svada:

 

”Knep deres mødre. Voldtag deres døtre. Vi sender et budskab”. Politiet måtte have helikopterstøtte for at få stoppet de frådende jødehadere.

 

Man slæber børn med

I Danmark er man foreløbig gået mindre aggressivt til værks. Men der blev da kastet kanonslag og sten mod den israelske ambassade i København under en demonstration forleden.

 

Ved denne demonstration og ved andre demonstrationer i udlandet har man slæbt børn med til disse voldsomme udladninger af had mod Israel. Det fungerer som en islamistisk hjernevask af børnene.

 

”Og så kan man ikke forstå, at det går galt …”

Regeringer og andre fremtrædende politikere i Europa har naturligvis taget kraftigt afstand fra de uhyggelige udfald mod jøder. Det kunne da også lige mangle andet.

 

Men mange af de politikere, der nu fordømmer det jødehad, som brøles ud i gaderne i Tyskland og andre lande, har selv bidraget til, at disse tilstande kan opstå.

 

Det begynder med, at man skal vise sin politiske korrekthed. Det gør man så ved med bind for øjnene at åbne for en masseindvandring fra lande med en stærk voldskultur og ofte også et stærkt jødehad.

 

Og så kan man ikke forstå, at det går galt …

 

Dette er kun begyndelsen

Da Merkel lukkede den massive asylstrøm fra især muslimske lande ind, sagde hun de berømte ord: ”Wir schaffen das!”

 

Men det blev aldrig rigtig forklaret, hvad hun egentlig mente med disse ord.

 

Når muslimske demonstranter for eksempel brøler ”Skide jøder!” foran en synagoge i Gelsenkirchen – er det så et udtryk for, at Tyskland har ”klaret” masseindvandringen, fru Merkel?

 

Det er frygteligt at skulle sige det: Dette er formentlig kun begyndelsen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…