Sveriges ‘elite’ har talt varmt for indvandring – nu er der narkohandel, bandekriminalitet og vanvidskørsel på deres gade

foto fra Samnytt.se

Strandvägen er en smuk gade med smukke huse i det centrale Stockholm.

 

Gaden er en af Sveriges mest eksklusive adresse. Det er her samfundets ‘elite’ bor i kæmpestore herskabslejligheder, der ofte vurderes til at koste over hundrede millioner kroner.

 

Her har ‘eliten’ talt varmt for mere indvandring, mens den har været godt skærmet mod indvandringens konsekvenser.

 

Men det ser ud til at være slut nu.

 

Nu er beboerne blevet bange.

 

De oplever bande-kriminalitet, narkotikahandel og gaderæs på den fine Standvägen.

 

Beboere i området siger, at de er begyndt at tage omveje hjem for at undgå Strandvägen. Kriminalitet gør dem bange.

 

Parkeringspladsen på Strandvägen er blevet et sted, hvor “unge fyre” fremviser eksklusive biler, spiller høj musik, sælger stoffer og kører gadeløb mellem Dramaten og Djurgårdsbron. Prostitution forekommer også.

 

– I 20 år har jeg ikke set noget lignende her på Strandvägen. Parkeringspladsen er knudepunktet. Der finder narkotikahandler sted helt åbent. Jeg har set det selv. Jeg forstår ikke, at du ikke opretter barrierer, så kun lejerne kan få adgang til parkeringspladsen, siger Helene Jansson, der driver Strandbistron på Strandvägen, til Mitti ifølge samnytt.se

 

Sidste sommer begyndte Andrea Hedin (M), formand for Östermalms distriktsudvalg, at ringe til politiet om den asociale adfærd på Strandvägen.

 

Og i år er problemerne bare blevet værre.

 

Derfor har hun nu taget initiativ til et møde for beboerne i området. Det skal handle om, hvordan man får større tryghed og sikkerhed for dem, der bor i området. Såvel distriktsudvalget som politiet vil deltage.

 

Ifølge Hedin er det “meget vigtigt, at man handler hurtigt, før et problem bliver permanent”. Hun ønsker mere politi og vagter.

 

Der skal være et indhegnet område for hunde, så “almindelige mennesker” kan fortsætte med at bevæge sig trygt i området.

 

Det er også besluttet at indføre en såkaldt rødt lysbølge, dvs. der er et rødt lys ved hvert stop om natten. Det skal stoppe de vilde situationer, hvor biler køre om kap.

 

Ulf Adelsohn, tidligere partileder for Moderaterne (1981–1986), har boet på Strandvägen i 35 år. Han er skeptisk over for løsningerne, siger han til Aftonbladet .

 

Adelsohn mistænker, at de dyre biler er købt for penge tjent ved kriminalitet.

 

– Du har ikke en så dyr bil, når du er ung, hvis du ikke har en meget rig far. Det hele her hører sammen: unge mænd, stoffer og hurtige biler, siger han til avisen.

 

Allerede i 2019 sagde 44 procent af stockholmere, at de føler sig usikre om aftenen i deres eget boligområde. Næsten lige så mange bekymrede sig også for, at samfundsudviklingen fortsat vil forværres yderligere om 10-15 år, ifølge amtsstyrelsens borgerundersøgelse , skriver samnytt.se.

 

En stor del af den politisk korrekte ‘elite’ vil dog med sikkerhed blive ved med at tale varmt for masseindvandring. Nu kræver de blot samtidig, at svenske skatteydere skal betal for deres sikkerhed, så de ikke selv mærker konsekvenserne af den masseindvandring, de selv har fremmet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…