Han gik ind for sharia, men blev ansat som chef i Helsingør Kommune – nu er han fritstillet efter blodig familiefejde

I weekenden var der et brutalt og blodigt opgør mellem flere familier med bopæl på nordvej i Helsingør. Flere blev såret efter knivstik.

 

En af de sårede var en souschef ansat i kommunen.

 

Han er nu fritstillet og bliver undersøgt for sin rolle i den blodige familiefejde. Det skriver Helsingør Dagblad.

 

Det er en skandale, at manden overhovedet er blevet ansat. Det mener Ib Kirkegaard fra Dansk Folkeparti.

 

Alle i kommunalbestyrelsen vidste, at den pågældende i flere år har støttet fundamentalistisk islam.

 

Han har flere gange hyldet Kalifatet og sharia-lov, der står i direkte modstrid med demokrati, den personlige frihed og kvinders ligestilling. Han har også skrevet, at ikke-muslimer er uværdige.

 

“Når jeg ser på en stemmeseddel, føler jeg mig som en muslim, der ser på et spisekort der udelukkende består af retter med svinekød”, sådan lyder et Facebook-opslag fra 5. november 2010.

 

Det kom frem i 2015, hvor blandt andet B.T. skrev om sagen.

 

 

Den gang var han leder af et værestedet Tetriz  for børn og unge i boligområdet Nøjsomhed.

 

Og ikke nok med det.

 

På trods af sine fundamentalistiske islamiske holdninger fik han kommunens integrationspris og blev rost til skyerne af blandt andre den konservative borgmester Benedikte Kiær.

 

Efter en intern undersøgelse, som blev sat i værk efter krav fra Dansk Folkeparti, blev han frataget denne stilling .

 

Manden blev dog senere udnævnt til souschef i SSP, der er et samarbejde mellem socialforvaltning, skole og politi, der skal få unge ud af kriminalitet. Også det blev i 2018 kritiseret af Dansk Folkeparti.

 

– Og nu er der så en ny sag med ham. Det er en kæmpe skandale, at man ikke for længst har fået øjnene op for, at det ikke hjælper en meter at sætte ræven til at vogte gæs. Vi ville gerne have ham ud ad røret dengang, men de andre sagde, at han var åh-så-dygtig. De andre partier har svigtet, de har sovet i timen, siger Ib Kirkegaard fra Dansk Folkeparti til Helsingør Dagblad.

 

– Jeg kan ikke sige noget konkret om en personalesag. Men vi har fået en foreløbig redegørelse og afventer yderligere meldinger fra politiet. Den pågældende medarbejder er fortsat fritstillet. Efter sagen har været beskrevet i medierne har jeg fået flere henvendelser om den pågældende medarbejder, hvor der fortælles om forhold, der ikke er forenelige med at have ansættelse i Helsingør Kommune eller for den sags skyld i hvilken som helst anden kommune. Og de forhold skal selvfølgelig også undersøges, siger Helsingør-borgmester Benedikte Kiær til avisen.

 

Helsingør Dagblad har forsøgt at få den fritstillede souschefs kommentar. Men uden held.

 

Naive politikere

Når sagen er undersøgt, kan den vise sig at være et kun alt for typisk eksempel på danske myndigheders naivitet.

 

Der er en udbredt forestilling om, at islam er en religion som andre religion. Politikere som i Helsingør Kommune værger sig ved at erkende, at islam er en politisk ideologi, der står i direkte modstrid med demokrati og kvinders ligestilling.

 

Hvis blot folk tager en uddannelse og arbejder, og hvis de opfører sig pænt og ordentligt, så hedder det sig, at de er godt integrerede.

 

Og så kan de få jobs med indflydelse på vigtige samfundsfunktioner og indflydelse på børn og unge – også selv om de på Facebook hylder Kalifatet og sharia-lov.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…