“Islamisternes mål er at skabe en oplevelse af borgerkrig” – advarer stor tysk avis

Dirk Schümer, skærmprint YouTube

En islamistisk snigmorder gennemførte et koldblodet knivangreb nær Paris. Mordet er næste led i en kæde af islamistisk angreb på vores samfund. En kæde, man ikke længere tror på, kan brydes.

 

Det forstærkes af den franske præsident Macron, som igen  kommer med sine forsikringer om, at terroren ikke vil blive tolereret. Men hans forsikringer virker i stigende grad som en trist rutine.

 

Sådan skriver Dirk Schümer, en kendt indvandringskritisk kommentator ved den store tyske avis Welt.de.

 

Muslim dræbte politikvinde og råbte ‘Allahu akbar’

Kommentaren kommer efter et modbydeligt mord på en politikvinde i Rambouillet uden for Paris. Den 49-årige mor til to blev stukket i halsen af en 36-årig muslim, der råbte ‘Allahu akbar’.

 

Den 36-årig muslim fra Tunesien var kommet til Frankrig i 2009. Han var illegal migrant, men han fik alligevel opholdstilladelse i 2019. Han arbejdede som chauffør og bud. Han var ikke kendt af politiet eller af den franske antiterrorenhed.

 

Præsident Macron reagerede på angrebet med ordene: “I kampen mod den islamistiske terrorisme viger vi ikke en tomme”.

 

Det er dette islamistiske angreb og Macrons udtalelse, der har fået den tyske kommentator til at reagere.

 

En magt, der ikke længere kan brydes

Dirk Schümer minder om det frygtelige islamistisk motiverede mord på læreren Samuel Paty, der blev myrdet brutalt i oktober sidste år, fordi han havde vist tegninger af Muhammed, som led i sin undervisning.

 

Og nu har en anden islamistist dræbt en fransk politikvinde ved at stikke hende i halsen med en kniv. Det intetanende offer for det fatale angreb efterlader sig to børn. Inden gerningsmanden blev skudt og dræbt råbte morderen sin perverse besked – Allahu akbar – Gud er større!, skriver Dirk Schümer.

 

Der er åbenbart en forbindelse mellem mordet på læreren Samuel Paty og politkvinden.

 

Politi-kvindens morder havde lige efter Patys henrettelse tilsluttet sig internetgruppe: “Respekteret Mohammed”, skriver Dirk Schümer.

 

For de fleste mennesker ligner mordet på politkvinden det næste led i en kæde, der efterhånden virker ubrydelig.

 

Denne reaktion, der er en blanding af rædsel og sløvhed, er det “Islamiske Stat”, går efter.

 

Efterhånden som flere og flere dør eller bliver lemlæstede i islamiske terrorangreb vil der opstå en borgerkrigstemning.

 

Fredelig sameksistens mellem etniske grupper og religioner blive umulig: Frygt skal herske i Europa. Det er Islamisk Stats strategi for at vinde magt i Europa, mener Dirk Schümer.

 

Denne oplevelse af uafvendelighed på vej mod katastrofen bliver forstærket af den franske præsident Macron, fordi hans udtalelser om, at terrorisme aldrig vil blive accepteret, i stigende grad virker som en trist rutine, slutter Dirk Schümer sin ætsende kommentar.

 

Og sådan er det i det meste af Europa.

 

Magtesløse europæiske ledere

Vi har gennem flere år set den ene europæiske leder efter den anden troppe op ved islamisternes gerningsstedet. Her ved bunkerne af blomster, lys, hjerter og bamser har de igen og igen forsøgt at forsikre om, at ‘terroristerne må aldrig vinde’. ‘Vi vil aldrig bøje os’.

 

Men det lyder som tomme floskler. Generelt betragtet har ingen af de europæiske ledere sat sig ind i, hvad islam er, og hvilken adfærd islam medfører for rettroende muslimer.

 

De vil ikke se i øjnene, at islam er en politisk ideologi, der stræber efter verdensherredømmet, Kalifatet. Derfor kan eller vil de heller ikke forstå, at Vestens værdier og ikke-muslimer er fjender, der skal bekæmpes.

 

“Vi er ikke i krig med islam. Islam er i krig mod os”, som Asger Aamund skrev i Den Korte Avis.

 

Advarslerne om borgerkrislignende tilstande, begynder at melde sig.

 

Men Islam får i det store hele mulighed for at fortsætte sit erobringstogt.

 

Se Dirk Schümer i en TV-debat, hvor han kritiserer Angela Merkels asylpolitik:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…