Nu er man ikke længere i sikkerhed i sin bil: Ung mand påkørt med vilje og røvet – araber efterlyses

Tirsdag kl. 19.51 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en bil på Rosenvangs Allé i Højbjerg var blevet påkørt forsætligt af to andre biler, hvilket efterfølgende var endt i et røveri.

 

Den forurettede, en 27-årig mand, har forklaret til politiet, at han sad som passager i en bil, der blev ført af hans 27-årige kammerat, da bilen pludselig blev overhalet af en anden bil, der kom i høj fart. Den anden bil trak ind foran og bremsede ned, så kammeraten var nødt til at gøre det samme, hvorefter hans bil blev påkørt bagfra af en tredje bil.

 

Flere personer steg herefter ud af bilerne, der holdt foran og bagved, og gik hen mod bilen med de to kammerater, hvilket fik føreren til at stige ud og løbe fra stedet. Han løb op til den nærliggende tankstation for at få hjælp til at ringe efter politiet.

 

Hans kammerat på passagersædet blev siddende i bilen, og han har forklaret politiet, at en af personerne trak ham ud af bilen, hvorefter han blev slået og truet med en kniv. En anden person var i mellemtiden kravlet ind på bilens bagsæde, hvorfra han havde stjålet den 27-åriges bæltetaske.

 

Kort efter løb personerne tilbage til de to biler og ifølge vidneforklaringer kørte de fra stedet ad Rosenvangs Allé mod øst og drejede til højre i krydset ved Oddervej. De to biler beskrives som en mindre Hyundai og en Toyota Yaris.

 

Gerningsmanden, der hev den 27-årige ud af bilen og slog ham i ansigtet, beskrives som:

  • Mand
  • 20-30 år
  • Ca. 180 cm høj
  • Formentlig arabisk af afstamning
  • Var iklædt sort hue, hætte og maske
  • Var bevæbnet med en sort foldekniv

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan bidrage med yderligere oplysninger vedrørende de to biler eller de personer, der befandt sig i bilerne. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…