Chokmåling: Et stort flertal i Frankrig forventer en befolkningsudskiftning, hvor muslimske indvandrere fortrænger de europæiske franskmænd

Muslimer holder fredagsbøn i gaderne i Paris (Arkivfoto)

I Frankrig føres der en heftig debat om det, der omtales som ”befolkningsudskiftningen”. Her tænkes på, at den europæiske befolkning i landet vil blive fortrængt af specielt den kraftigt voksende muslimske befolkning.

 

Debatten findes også i Danmark. Men her er den blevet afsporet af politisk korrekte kredse. De lader, som om der bag begrebet ”befolkningsudskiftning” ligger en påstand om, at nogle onde magthavere bevidst har arbejdet på at gøre den danske befolkning mere muslimsk. Altså en konspirationsteori.

 

Men den seriøse del af debatten drejer sig ikke om konspirationsteorier. Den drejer sig om konsekvenserne af den faktiske masseindvandring til Danmark, Frankrig og andre europæiske lande.

 

En meget stor del af denne indvandring kommer fra muslimske lande.

 

Konsekvensen af denne indvandring er, at islam og muslimske parallelsamfund sætter et stadig kraftigere præg på de europæiske modtagerlandene. Der finder en islamisering sted.

 

Dette er ikke en påstand. Det er en ubestridelig kendsgerning.

 

En opsigtsvækkende meningsmåling

Denne kendsgerning skaber foruroligelse i de berørte lande.

 

En opsigtsvækkende meningsmåling fra Frankrig afspejler denne foruroligelse. Den viser en meget stor folkelig frygt for, at den eksisterende franske befolkning med dens værdier og kultur trænges tilbage gennem den ikke-vestlige indvandring.

 

Målingen er foretaget af opinionsinstituttet Harris Interactive for det franske magasin ”Challenges”. (Le Figaro)

 

Man har spurgt folk, hvem de har tænkt sig at stemme på ved præsidentvalget i 2022. I den forbindelse beder man de adspurgte om at forholde sig til et udsagn, der meget direkte går på spørgsmålet om befolkningsudskiftning. 

 

Klar tale

Harris Interactive formulerer det således:

 

”Nogle mennesker taler om ’den store befolkningsudskiftning’. Med det menes, at de hvide og kristne europæiske befolkningsgrupper er truede af udslettelse i kølvandet på den muslimske indvandring, der kommer fra Nordafrika (Maghreb-landene) og det sorte Afrika. Tror De, at en sådan udvikling vil finde sted i Frankrig?”

 

67 procent af franskmændene – altså to tredjedele – frygter, at dette vil ske. Et stort flertal på 61 procent tror, at det vil ske!

 

Frygten findes bredt i befolkningen

Samtidig viser meningsmålingen fra Harris Interactive det opsigtsvækkende resultat, at frygten for ’befolkningsudskiftningen’ findes meget bredt i vælgerkorpset.

 

Denne frygt er ikke kun stærkt repræsenteret hos de normalt indvandringskritiske vælgere på højrefløjen – såsom Marine le Pens Rassemblement National og Les Républicains. Den er også fremtrædende blandt vælgere på midten og sågar blandt et stort antal vælgere til venstre for midten.

 

Omkring halvdelen af dem, der siger, at de vil stemme på Emmanuel Macrons parti LREM eller Socialistpartiet, har denne frygt!

 

Udsigten til en ’befolkningsudskiftning’, der i den grad er et tabuemne i danske politisk korrekte miljøer, betragtes altså med meget stor alvor hos de almindelige franskmænd.

 

Det gælder i stort set alle aldersgrupper. Det gælder mænd og kvinder. Det gælder folk med høje arbejdsindtægter, folk med lave arbejdsindtægter og folk på overførselsindkomster.

 

Manden, der talte rent ud om befolkningsudskiftningen

Den folkelige bekymring, der slår ud i denne meningsmåling, er vokset eksplosivt.

 

Dette skyldes ikke mindst en politisk personlighed, som foreløbig ikke engang har meldt sit kandidatur til præsidentvalget. Det drejer sig om journalisten og forfatteren Éric Zemmour.

 

Zemmour har talt meget klart og direkte om den ’befolkningsudskiftning’, som i den grad foruroliger franskmændene.

 

Vælgerne mærker, hvor radikalt ændringen i befolkningens sammensætning forandrer det franske samfund. De har mærket det hver eneste dag i dagliglivet og i samfundsudviklingen. Men mange har tiet af frygt for at blive fordømt for politisk ukorrekthed.

 

Men nu begynder den politiske korrektheds diger at bryde sammen. Presset fra problemerne er simpelt hen blevet for stort.

 

Den franske selvforståelses forlis

I Frankrig er problemerne kommet meget langt ud sammenlignet med for eksempel Danmark.

 

Man har enorme muslimske parallelsamfund, hvor islamister, klaner og bander reelt har taget magten, men myndighederne ser hjælpeløse til.

 

Udviklingen er gået særlig galt i Frankrig, fordi politikere og myndigheder længe har nægtet at se situationens alvor i øjnene.

 

Man har levet på den illusion, at alle, der bor i Frankrig, er franskmænd – og så er der ikke mere at sige om den sag.

 

Først gradvist og nødtvunget har politikere og meningsdannere måttet erkende, at Frankrig er et samfund med enorme kløfter og enorme kultursammenstød.

 

De tæt befolkede muslimske ghettoer lever i den grad deres eget liv med deres egne islamiske og kriminelle regler.

 

Det franske samfund er i opløsning. Illusionen om, at alle indbyggere bare er franske borgere med ”frihed, lighed og broderskab”, bliver mere og mere absurd.

 

Har man ikke har styr på befolkningens sammensætning, har man ikke styr på sin skæbne

Indvandringens voldsomme ændring af befolkningen – eller om man vil: befolkningsudskiftningen – trækker stadig dybere spor gennem det franske samfund.

 

Frygten og fortvivlelsen breder sig i befolkningen. De etablerede politikere, med præsident Macron i spidsen, møder stor mistillid fra borgerne.

 

Franskmændene vil ikke have befolkningsudskiftning. De vil have et stærkt forsvar for den eksisterende franske befolkning og dens værdier. Nu siger de fra.

 

Frankrig er ikke Danmark. Men franskmændenes stærke afvisning af ’befolkningsudskiftningen’ har også et budskab til os:

 

Hvis et land ikke har styr på, hvordan befolkningens sammensætning udvikler sig, har det ikke styr på sin egen skæbne.

 

Det er problemet i Danmark, Frankrig og resten af Europa.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…