Afghansk flygtning kom til Tyskland takket være Merkel – nu har han slagtet sin kone, fordi hun var blevet for fri og selvstændig

Privat via BILD

En retssag i den tyske by Kampten (Bayern) oprullede tirsdag et forfærdelig blodigt drama i en afghansk flygtningefamilie.

 

Midt i en lokal bus i Obergünzburg havde manden i familien regulært slagtet sin kone med en kniv for øjnene af rædselsslagne skolebørn.

 

Et vidne siger: ”Det kom fuldstændig overraskende, hun havde ikke en chance.”

 

Historien er bragt i BILD.

 

Offeret, den 27-årige Razia M., var sammen med sine fire børn kommet til Tyskland med den store flygtningebølge i 2015-16, som Angela Merkel åbnede døren for.

 

Hun og børnene blev familiesammenført med manden, der tilsyneladende havde fået flygtningestatus.

 

Det kom til at koste hende livet.

 

Hun klarede sig meget bedre end manden

Efter ankomsten til Tyskland var Razia M. tilsyneladende blevet en mere fri og selvstændig kvinde. Men det kunne hendes ægtemand, den 38-årige Mohammad Salih M., åbenbart ikke håndtere.

 

Selv klarede han sig meget dårligt i Tyskland. Han kunne således ikke finde ud af at gennemføre et sprogkursus, og han begyndte sågar at drikke trods sin muslimske baggrund. Frem for alt var han sygeligt jaloux.

 

Jo dårligere det gik ham, og jo bedre konen klarede sig, jo mere aggressiv blev han mod hende. Han mente, at hendes selvstændige optræden krænkede hans ære og anseelse i det afghanske miljø i Obergünzburg. Det sagde statsadvokaten under retssagen. (Jo, jo, selv i en lille by i Bayern er der ’et afghansk miljø’).

 

Truede med at ”lave sin kone til hakkekød”

Mordet på Razia M. fandt sted fandt sted den 6. juli 2020.

 

Ifølge statsadvokat Martin Slach havde Salih M. allerede den 2. november 2019 trukket en kniv foran sin datter og truet med, at han ville slå hendes mor ihjel.

 

Mindre end et år efter gik den afghanske mand, der var fuldstændig besat af jalousi og æresbegreber, så amok og foretog en regulær nedslagtning af sin kone.

 

Razia M. befandt sig i en lokal bus på vej hjem fra tyskundervisning sammen med veninden Sarah E. Ved et stoppested steg ægtemanden, Salih M., ind i bussen.

 

Veninden Sarah E. sagde under retssagen: ”Han havde allerede truet børnene med, at når han kom tilbage, ville han lave sin kone til hakkekød.”

 

En uhyggeligt åndsformørket indstilling til både børneopdragelse og kvinders ligeværd. Takket være Angela Merkels udlændingepolitik havde denne indstilling fundet vej til Obergünzburg i Bayern.

 

Han følte sig ydmyget

Mens de to kvinder sad i bussen, steg Salih M. altså på. Kort efter ville Razia M. stå af. Hun trykkede på knappen.

 

Veninden Sarah E. nåede lige at sige: ”Kom med mig hjem, han ser hele tiden hen på dig, og han virker nervøs og urolig.”

 

Men pludselig stod ægtefællen Salih lige bag Razia og stak vildt løs med sin kniv mod hende. Ifølge anklageskriftet ramte han hende fire gange i hovedet, fem gange i bryst og ryg, to gange i overarmen.

 

Han var tilsyneladende helt fra den i krænkelse og raseri. I hans afghanske muslimske verden blev det betragtet som en ydmygelse at have en så selvstændig kvinde som kone. Ovenikøbet en kvinde, som klarede sig langt bedre end ham i det vestlige samfund, som de nu var kommet til.

 

I Tyskland taler man nødigt om en slags

Så voldsomme kultursammenstød har Angela Merkels udlændingepolitik trukket med sig. Det var til at forudse, hvis man holdt sig bare en smule orienteret om kultur og kønsroller i Afghanistan.

 

Men Angela Merkels udlændingepolitik har aldrig bygget på faktuel viden om kultursammenstød. Den har bygget på en tysk historisk skyldfølelse, der har avlet en ekstrem politisk korrekthed.

 

I Danmark ville Razia M.’s frygtelige skæbne trods alt have vakt betydelig opstandelse. I Tyskland taler man nødigt om den slags i offentligheden.

 

Man dyrker en forestilling om, at det er særlig humant og korrekt at fortie det. Men det er det stik modsatte.

 

Man lader en barbarisk kultur med et barbarisk kvindesyn vinde indpas i det tyske samfund. Og man gør alt for at undgå en åben debat om konsekvenserne.

 

Men det er ikke humant at acceptere større og mere brutal kvindeundertrykkelse i sit samfund.

 

Det er ikke humant at give øget spillerum for voldskultur og barbariske æresbegreber.

 

Det er ikke humant at mistænkeliggøre en åben og kritisk debat om konsekvenserne af ikke-vestlig masseindvandring – en debat, der er helt i tråd med traditionen for åndsfrihed, oplysning og kritisk tænkning i vores kulturtradition.

 

”Wir schaffen das”?

Razia M.’s skæbne burde give anledning til en sådan debat i Tyskland. Men det gør den ikke. Den får højst en beskeden og flygtig omtale og nichts weiter.

 

”Wir schaffen das”?

 

Rend og hop.

 

https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/prozess-salih-m-ermordete-ex-in-oberguenzburg-mit-messer-in-schulbus-75073728.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…