En 52-årig mand idømt livsvarigt fængsel: Kvalte sin ekskone og parterede liget – manden er tidligere straffet for drab

Colourbox

En 52-årig mand blev i dag onsdag idømt fængsel på livstid for at have kvalt sin 43-årige ekskone på en adresse i Malling ved Aarhus.

 

Sagen kørte som en domsmandssag i Retten i Aarhus, hvor den 52-årige erkendte manddrab og usømmelig omgang med lige ved at have dræbt sin tidligere samlever og efterfølgende parteret liget.

 

 

Gravede det parterede lig ned i haven

Drabet fandt sted den 29. januar i år, da den 52-årige opsøgte ekskonen på hendes bopæl i Malling. Her opstod der ifølge den 52-åriges forklaring et skænderi, der gjorde ham så vred, at han kvalte den 43-årige kvinde.

 

For at skaffe beviserne af vejen parterede han efterfølgende liget, som blev gravet ned i haven og gemt i nogle sække i et loftsrum.

 

 

Den 52-årige meldte hende efter nogle dage savnet, men Østjyllands Politi fik hurtigt mistanke til, at der var sket en forbrydelse, og allerede samme dag, som han selv havde kontaktet politiet, blev han anholdt.

 

 

Er tidligere dømt for drab på eks-samlever

 

En af årsagerne til at politiet fik mistanke til den 52-årige var blandt andet, at han tidligere er dømt for drab.

 

 

I 1995 blev han idømt 10 års fængsel for drabet på en tidligere samlever, og den dom var også medvirkende til, at straffen denne gang blev livsvarigt fængsel.

”Når man på den måde begår drab to gange, så er livsvarigt fængsel for mig at se den rigtige dom,” siger specialanklager Jesper Rubow i en pressemeddelelse og fortsætter:

 

 

”Det er en voldsom og meget tragisk sag, ikke mindst for børnene og den dræbtes familie, og jeg er tilfreds med, at den 52-årige blev idømt den strengest mulige straf.”

Den 52-årige udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…