Det rene Mellemøsten: I Sverige efterlyser politiet nu tre tyrkere for drabet på 12-årige Adriane – men Danmark kan også være med

Via Expressen.se

Han kom tilfældigvis i vejen og blev dræbt, da to rivaliserende indvandrebander skød løs på hinanden i Odense-bydelen Vollsmose.

 

Her i avisen skrev vi i går, at Fyns politi nu har arresteret fire mænd i forbindelse med det skyderi, der om aftenen den 24. juni sidste år dræbte den totalt sagesløse 31-årige Abdinur Mohamed Ismail.

 

Han var ved at parkere sin bil efter at have været i moskeen, da han blev ramt af projektiler fra bandernes skyderier.

 

Tyrkere skød vildt – det kostede 12-årige Adriana livet

Ved midnatstid natten til den 2. august ligeledes sidste år skød en flok tyrkere i en Audi vildt omkring sig og affyrede 21 skud med blandt andet en AK47-riffel, en såkaldt Kalashnikov.

 

Målet var medlemmer af en rivaliserende bande, som befandt sig uden for en MCDobnald’s ved en rasteplads i det sydlige Stockholm.

 

Ingen fra den rivaliserende bande blev ramt. Eneste offer var den blot 12-årige Adriana.

 

Hun var ude og lufte sin hund, og befandt sig tilfældigvis på stedet-

 

Hun døde efter at være blevet ramt af to projektiler.

 

Artiklen fortsætter under foto…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er tre tyrkere blandt Europols mest efterlyste

I lighed med Fyns Politi er svensk politi nu så langt i efterforskningen af drabene på de to sagesløse ofre for bandeskyderierne, at man har anholdt og varetægtsfængslet seks bandemedlemmer.

 

De tre af dem befinder sig i Sverige, hvor de i september blev dømt for overtrædelser af våbenloven, skriver den svenske avis Expressen.

 

Tre tyrkere, der er mistænkt for at have affyret blandt andet de skud, der dræbte 12-årige Adriana, er varetægtsfængslet in absentia, altså uden at være til stede.

 

Expressen skriver, at de nu optræder på Europols liste over Europas med efterlyste med ordene: ”Har højeste prioritet, og det er af stor vigtighed, at disse personer bliver pågrebet.”

 

Befinder sig formentlig i Tyrkiet

Af efterlysningen fremgår det, at de tre tyrkere, den 23-årige Serkan Demirkiran, den 22-årige Feri Kücükgöl og den ligeledes 22-årige Furkan Kücükgöl, formentlig befinder sig i Tyrkiet.

 

De er i øvrigt alle tre svenske statsborgere, fremgår det af Europol’s efterlysninger.

 

”Så vidt jeg ved, kan de ikke rejse andre steder hen, medmindre de har falske identiteter, så det er vel i Tyrkiet, de er,” siger chefanklager i drabssagen, Anna Svedin, til Expressen.

 

Hun tilføjer, at Sverige ikke har udleveringsaftaler med Tyrkiet.

 

Deltog inden drabet i rap-video, hvor mordvåbnet blev vist

Dagen inden drabet poserede de tre tyrkere med drabsvåbnet i en rap-video, som de deltog i.

 

I videoen, der handler om vold, narko og penge, ser man også den hvide stjålne Audi, som de tre tyrkere skød fra, da de dræbte Adriana.

 

Ligeledes vises der i videoen scener, hvor rappisten og tyrkerne poserer med flere forskellige våben. Blandt dem som nævnt den Kalasjnikov-riffel, som politiet senere har identificeret som drabsvåbnet.

 

På YouTube har videoen været en succes med over 100.000 visninger, skriver Expressen.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.expressen.se/nyheter/flydde-efter-adrianamordet-ar-nu-europas-mest-jagade/

 

https://www.expressen.se/nyheter/krim/poserade-med-vapnet-dagen-innan-mordet/

 

https://denkorteavis.dk/2021/fire-maend-er-tiltalt-for-drab-paa-tilfaeldig-mand-i-indvandrertaette-vollsmose-politiets-anklageskrift-afsloerer-hvor-galt-det-staar-til/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…