Det blev kun til et slag i dynerne: Østeuropæere forsøgte at fuppe personalet med dyner i Jysk

Klokken 17.23 anmeldte personalet fra JYSK, at en mand og en kvinde sammen var kommet tomhændede ind i butikken klokken 17.00, skriver Nordsjællands Politi  i dagens døgnrapport.

 

Manden gik ned i møbelafdelingen og opholdt noget personale der, mens kvinden indfandt sig ved kassen med nogle dyner i favnen og ønskede at få penge retur for dynerne.

 

Havde ingen kvittering og måtte gå uden dyner
Da kvinden ikke kunne fremvise en kvittering for, at hun tidligere havde købt og betalt for dynerne, og da personalet havde set personerne møde tomhændede op i forretningen, ville personalet ikke udbetale penge til kvinden.

 

Ligeledes fik hun heller ikke lov til at forlade butikken med dynerne. I stedet blev kvinden anbefalet at kontakte hovedkontoret, såfremt hun ønskede at anfægte denne beslutning.

 

Gemte sig ved forsædet i en bil
Kvinden forlod derefter i hast butikken og gik ud i en bil og gemte sig ved forsædet, medens manden i et mere roligt tempo ligeledes forlod butikken og gik ud til den samme bil.

 

Personalet mistænkte, at parret havde forsøgt at bedrage sig til at få penge retur, hvorfor personalet anmeldte forholdet til Nordsjællands Politi.

 

De beskrives af personalet som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 40 år gammel. 185 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden, med sort kort hår. Talte dansk.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 35 år gammel, 165 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Med brunt mellemlangt hår. Håret var farvet lysebrunt og var mørkebrunt i bunden og sat op i en hestehale. Talte dansk med meget accent.

 

Parret var kørende i en sort stationcar af en lidt ældre årgang, muligvis en Opel.

 

Personalet mistænkte, at parret havde forsøgt at bedrage sig til at få penge retur, hvorfor personalet anmeldte forholdet til Nordsjællands Politi.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…