De bliver frækkere og frækkere: To arabere og dansk udseende mand forsøgte at stjæle en kvindes knallert, medens hun sad på den

De bliver frækkere og frækkere, for straffen er minimal.

 

Klokken 18.20 indløb der anmeldelse om at tre personer tyve minutter tidligere på en sti ved Egevænget havde forsøgt at røve en knallert fra en 28-årig kvinde fra Helsingør.

 

 

De var trådt ind foran hende, havde derefter hoppet bag på knallerten, hvor de forsøgte at skubbe hende af, samtidig med at de truede hende med henblik på at få udleveret nøglerne til knallerten.

 

 

Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport om torsdagens hændelser.

 

 

Borgere kom kvinden til hjælp

 

Dette mislykkedes dog, da nogle borgere kom til stedet, og de tre gerningspersonerne flygtede derefter kortvarigt ind i en nærliggende Aldi og derefter videre i ukendt retning.

 

 

En patrulje kørte til stedet, hvor de blandt andet afhørte vidner til episoden.

 

 

Talte muligvis arabisk

Nordsjællands Politi har udsendt følgende beskrivelse af de tre bag det mislykkede røveriforsøg:

 

A: Mand, 16-20 år, ca. 185-190 cm, kraftig af bygning, mellemlangt sort krøllet hår, mellemøstligt af udseende, brun i huden. Iført gråt joggingtøj, muligvis af mærket Adidas. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.

 

 

B: Mand, 15 år eller yngre, ca. 155-160 cm, sort krøllet hår, som gik til under ørene, brun i huden, mellemøstlig af udseende. Iført grønt tøj. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.

 

C: Mand, 15 år eller yngre, ca. 160 cm, blondt hår, som gik til under ørene, dansk af udseende. Muligvis iført sort tøj. Talte dansk.

 

Videoovervågning fra supermarkedet skal nu blandt andet kigges igennem, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…