Chokafsløring: Indvandrer, der var ansat hos statsadvokaten, lækkede vigtige informationer til narkokriminelle bander

Arkivfoto fra en anden sammenhæng/youtube

Forleden anholdt politiet i Hamborg en kvinde, der var ansat hos statsadvokaten i den nordtyske storby. Sagen har været omtalt i Hamburger Abendblatt.

 

Kvinden har indvandrerbaggrund – hun kommer fra regionen Abkhasien i Kaukasus. Narkohandlen i Tyskland såvel som i andre lande kontrolleres i vidt omfang af indvandrerklaner.

 

Det er en af de ’berigelser’, som den massive ikke-vestlige indvandring har ført med sig.

 

De narkokriminelles muldvarp i systemet

Den anholdte arbejdede ifølge det oplyste i en afdeling hos statsadvokaten, der specielt beskæftigede sig med efterforskning af narkokriminalitet.

 

Hun sigtes for at have videregivet vigtige informationer om efterforskninger til narkokriminelle. Hun fungerede med andre ord som en slags muldvarp for de narkokriminelle i hjertet af anklagemyndigheden. Nu er hun naturligvis fritaget fra tjeneste, og der venter hende en straffesag.

 

Ifølge omtalen var hun kæreste med en narkohandler i byen.

 

Et særligt it-netværk for mørke kriminelle kræfter

Baggrunden for, at den kvindelige narkomuldvarp hos statsadvokaten blev afsløret, er opsigtsvækkende.

 

Ifølge Hamburger Abendblatt har der på europæisk plan været gennemført en omfattende overvågning af et særligt kommunikationsnetværk, der kaldes EncroChat.

 

Dette særlige netværk benyttes stort set kun af kriminelle kredse. Sidste år lykkedes det for franske og hollandske politifolk at infiltrere det og sikre sig uvurderlige informationer om de kriminelles anvendelse af nettet til deres skumle aktiviteter.

 

I den forbindelse fandt man ud af, at indvandrerkvinden fra Abkhasien udnyttede sin stilling i Hamborg til at fodre de kriminelle med vigtige oplysninger.

 

Hun hjalp i øvrigt også til på anden vis: Ved en politirazzia i hendes lejlighed blev det afsløret, at hun gemte kokain og marihuana for narkoklanerne.

 

Før hun tiltrådte sin stilling hos statsadvokaten, havde kvinden haft andet arbejde inden for retssystemet med opgaver inden for det sociale område.

 

Indvandrerklaner og islamister infiltrerer myndighederne

Muldvarpen hos statsadvokaten i Hamborg er ikke noget isoleret fænomen.

 

Den Korte Avis har omtalt flere eksempler på, at indvandrerklaner og folk med islamistisk baggrund har infiltreret politi og andre dele af det offentlige system.

 

En tysk kriminalbetjent, der er fremtrædende fagforeningsmand, siger, at indvandrerklaner og andre kriminelle organisationer i stigende grad har indflydelse på offentlige myndigheder.

 

Udover politi og anklagemyndighed er denne infiltration rettet mod udlændingemyndigheder, socialkontorer, jobcentre, motorkontorer m.m.

 

Der har også været en sag med en betjent i Danmark, der lækkede oplysninger om en narkoefterforskning til en ven, der kendte en af de mistænkte i sagen. Denne sag var forbundet med syriske indvandrerkredse i Danmark.

 

Indvandrerklaner infiltrerer ved hjælp af to redskaber

Indvandrerklanerne bruger først og fremmest to redskaber til at påvirke og udnytte ansatte hos offentlige myndigheder:

 

Den ene er bestikkelse. Man køber for eksempel vigtige informationer fra folk i systemet.

 

Den anden er familiære forbindelser, etniske forbindelser eller andre nære, venskabelige forhold. Det kan i nogle tilfælde også være forbindelser mellem familiemedlemmer, der er ansat hos politiet, og medlemmer af den samme familie, der slår deres folder i det kriminelle miljø.

 

Danmark kommer under pres

Indvandrerklanerne har rødder i en kultur, hvor de familiære bånd er meget stærke og vidt forgrenede. Kriminaliteten i et land som Tyskland, der har taget imod mange forbrydere fra ikke-vestlige lande, er således domineret af kæmpestore familier.

 

Truslen om indvandrerklaners infiltration af offentlige myndigheder er alvorlig. Den er ikke så massiv i Danmark som i andre europæiske lande. Til gengæld har vi meget at miste:

 

Vi er fortsat et af de mindst korrupte lande i verden. Det gælder også korruption via familiære og venskabelige forbindelser.

 

Men der skal ikke så meget af den slags til, før det truer den danske særstilling, når det gælder korruption og kriminalitet.

 

Udviklingen går i den gale retning. Danmark kommer under pres.

 

https://denkorteavis.dk/2019/indvandrerklaner-infiltrerer-i-stigende-grad-politi-og-andre-offentlige-myndigheder-blandt-andet-gennem-familieforbindelser/

 

https://denkorteavis.dk/2019/indvandrerklaner-og-islamister-truer-politiet-indefra-nu-skaerper-dansk-politi-sikkerhedskrav-til-politifolk-og-deres-familier/

 

https://denkorteavis.dk/2020/parallelt-retssystem-i-berlin-kriminelle-arabere-og-tjetjenere-ordner-stridigheder-med-kendt-bokser-som-maegler/

 

https://denkorteavis.dk/2020/parallelt-retssystem-i-berlin-kriminelle-arabere-og-tjetjenere-ordner-stridigheder-med-kendt-bokser-som-maegler/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…